CookiesNieuwe Videoland app voor Apple TV

2 december 2015 10:56 door Hans Wind

Videoland app voor Apple TVDe video-abonnementsdienst Videoland introduceert één van de eerste Nederlandse apps voor Apple TV van de 4e generatie. Vanaf 1 december j.l. zijn series en films voor Videoland abonnees te zien op de nieuwe Apple TV.

Met een Apple TV is het mogelijk om films, series, video’s, foto’s en muziek te streamen naar een TV. Vanaf de 4e generatie Apple TV is het ook mogelijk om direct op Apple TV diensten te downloaden als app. Naast internationale apps als YouTube, Flickr en iTunes, is deze Videoland app nu vanuit Nederland is.

Abonnees kunnen direct vanaf hun Apple TV series en films starten uit de vele inspiratielijsten of hun favoriet opzoeken.
Komende weken worden ook de iOS apps voorzien van AirPlay, waardoor gebruikers van vorigemodellen Apple TV’s ook series en films van Videoland kunnen streamen naar hun TV. Videoland is naast Apple TV ook beschikbaar via Chromecast, waarmee eveneens series en films gestreamd kunnen worden vanaf mobiel en tablet naar de TV. Videoland is bovendien beschikbaar op PC/laptop, mobiel en tablet (Android en iOS), smart TV, PlayStation en via de settopboxen van verschillende TV providers.

Videoland is in november 2015 vernieuwd en opgefrist. Het videoplatform heeft een nieuw uiterlijk gekregen en is alleen toegankelijk voor abonnees. Met overzichtelijke inspiratielijsten kunnen gebruikers nog beter kiezen uit een groot aanbod series en films in Nederland.

Videoland biedt onbeperkt kijken voor 9,95 euro per maand en is op elk moment opzegbaar. Bovendien biedt Videoland abonnees de mogelijkheid om films die net uit de bioscoop komen, per stuk en tegen extra betaling te huren. Videoland is beschikbaar via smart TV, laptop/PC, gameconsole, smartphone en tablet en verschillende TV-providers.

Bron: Videoland