Cookies24kitchen zender bij Caiway in HD kwaliteit

30 september 2011 08:00 door Hans Wind

24kitchen zender bij Caiway in HD kwaliteitPer 1 oktober geeft Caiway een nieuwe Nederlandse foodzender 24Kitchen door. De televisiezender komt bij Caiway in het Basic pakket op voorkeuze 24 en de nieuwe zender komt daar beschikbaar in standaard en in HD TV kwaliteit.

24Kitchen, een initiatief van FOX Channels Benelux en Jan Dekker Holding, brengt programma’s over alles wat met eten en het bereiden van eten te maken heeft.

De programma’s worden gepresenteerd door bekende Nederlandse koks en nieuw aanstormend talent. Culinaire gezichten van de zender zijn Rudolph van Veen, Angelique Schmeinck, Giovanni Caminita, Danny Jansen, Rob Baan, Nadia Zerouali en Merijn Tol, Andrea van Lieshout en John Gerdsen.

Bewust eten

24Kitchen wil de kijker graag inspireren en motiveren om meer aandacht te besteden aan hun voeding. Goed en gevarieerd eten is belangrijk en 24Kitchen wenst hier een steentje aan bij te dragen. Naast de kunst van het koken met ‘oer-Hollandse’ producten, komt ook de internationale keuken aan bod. Bovendien zijn de voorbereide gerechten uit de kookprogramma’s eenvoudig terug te vinden in een uitgebreide online-receptendatabase met video’s.

Kookprogramma’s

Rudolph van Veen laat in vier verschillende kookprogramma’s zien dat iedereen kan koken: De Makkelijke Maaltijd, Rudolph’s Bakery, The Taste Of Life Basics en The Taste Of Travel. Meesterkok Rudolph en groenteteler Rob Baan gaan samen in The Taste Of Life Basics terug naar de basis van het koken en geven voorlichting over Nederlandse producten. In Taste Of Cooking neemt Angelique Schmeinck de kijker mee op smaakavontuur en in Grenzeloos Koken maken we kennis met wereldse gerechten.

24Kitchen in HD TV kwaliteit is voorlopig niet beschikbaar via de coaxkabel in Loenen, Midden-Holland, Hilvarenbeek en Krimpen aan den IJssel. Wel is de HD-zender te ontvangen via het glasvezelnetwerk in Loenen en Krimpen aan den IJssel.

Bron: Caiway