CookiesAcer Predator XB270HU 27 inch monitor met Nvidia G-sync

7 april 2015 09:05 door Hans Wind

Acer Predator XB270HUDe Acer Predator XB270HU is volgens de fabrikant de eerste gamemonitor met NVIDIA G-SYNC en IPS-technologie. Het 27-inch scherm heeft een zogenaamde WQHD-resolutie met 2.560 x 1.440 beeldpunten en een snelle beeldverversing van 144 Hz.

De Acer Predator XB270HU geeft het beeld weer met een kijkhoek van maximaal 178 graden. NVIDIA G-SYNC zorgt ervoor dat de GPU elk frame optimaal weergeeft. Om dat te bereiken synchroniseert deze technologie de beeldverversing van de monitor met de GPU in een PC met GeForce GTX.

De nieuwe technologie maakt volgens Acer een eind aan tearing en beperkt beeldhaperingen en invoervertraging tot een minimum. Daardoor zijn alle pc-games soepel en snel te spelen. Scènes komen snel in beeld, objecten zien er scherp uit en games zijn te spelen met snellere reactietijden.

Ook in opstellingen met meerdere monitoren zorgt de Acer Predator XB270HU voor scherpe beelden met breedbeeldkijkhoeken waardoor de gebruiker zich echt in de game waant. De multifunctionele ErgoStand maakt het mogelijk de draai- en kantelhoek en de hoogte aan te passen, voor een zo comfortabel mogelijke kijkpositie.

Prijs en beschikbaarheid van de Acer Predator XB270HU monitor

De Acer Predator XB270HU monitor is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 749 euro.

Bron: Acer