CookiesAddonics Zebra Blu-ray-HD DVD speler introductie

14 december 2007 15:08 door Hans Wind

Addonics Zebra Blu-ray-HD DVD speler introductieAddonics Technologies heeft in de VS haar Zebra Blu-ray- HD DVD speler geannonceerd waarmee een PC zowel Blu-ray als HD DVD films van hetzelfde apparaat kan afspelen.

De nieuwe Zebra Blu-ray-HD DVD speler kan ook met standaard DVDs en CDs in verschillende bestandsformaten overweg en kan DVD+/-RRW en CD-RW media branden, waardoor het een zeer veelzijdige optische drive is geworden.

Met de Zebra speler kunnen gebruikers hun laptop of desktop computer veranderen in een HD TV filmspeler en dat in HDTV kwaliteit in het 1080p formaat met een resolutie van 1.920 x 1080 beeldpunten en 7.1 kanaals geluidsweergave zoals die binnen het Blu-ray of HD DVD formaat beschikbaar is.

Met deze annoncering laat Addonics het aan de eindgebruiker over of Blu-ray of HD DVD de strijd om de HD standaard zou moeten winnen. Consumenten die nog twijfelden om één van de twee formaten spelers aan te schaffen kunnen er nu van uit gaan dat hun HD speler niet snel achterhaald zal zijn.

Zebra Blu-ray / HD DVD Player prijs en beschikbaarheid
De prijs in de VS voor de Zebra Blu-ray / HD DVD Player is $409 met eSATA interface, of $429 met een combinatie van eSATA en USB 2.0 interface. In ons land ligt de prijs respectievelijk rond de 367 en 384 Euro (onder andere leverbaar via de firma Webconnexxion.