CookiesApple TV krijgt update 7.0

2 oktober 2014 15:56 door Hans Wind

Apple TVVoor de Apple TV serie van de 3e generatie is een firmware update 7.0 beschikbaar gekomen. De update is simpelweg te installeren via de optie “softwre update”.

Apple heeft het uiterlijk van de Apple TV menu’s opgefrist en daarnaast zijn er nog een aantal inhoudelijke updates zoals:

Delen binnen het gezin – Speel de aankopen van uw familie af.

Vraag om aankoop – Zorg ervoor dat uw kinderen toestemming vragen voordat ze iets in iTunes aanschaffen.

Beschrijvende videovoorzieningen – Hoor beschrijvende video met een nieuwe toegankelijkheidsfunctie die later dit jaar beschikbaar zal zijn voor een select aantal films en tv-programma’s in iTunes.

AirPlay via peer-to-peer-verbinding – Gasten kunnen via AirPlay rechtstreeks streamen van hun Mac of iOS-apparaat naar uw Apple TV (model A1469 of hoger) zonder verbonden te zijn met uw draadloze netwerk.

Beats Music – Luister naar uw favoriete muziek.

Ondanks jarenlange geruchten over een echte Apple televisie met scherm doet de huidige Apple TV (mediaspeler) het nog uitstekend.

Mocht u meer achtergroninformatie willen hebben over de mogelijkheden van dit kleine apparaatje dan verwijzen we u graag naar ons eerder gepubliceerde artikel Apple TV – wat is het en wat kan ik er mee?