CookiesAxis Q1765-LE Full HD netwerkcamera voor buitenbewaking

11 oktober 2013 19:02 door Hans Wind

Axis Q1765-LE Full HD netwerkcamera voor buitenbewakingDe Axis Q1765-LE is een nieuwe Full HD netwerk camera buitenbewaking. De zogenaamde bullet-style netwerkcamera biedt full HD-beelden, een 18x optische zoom en ingebouwde Infrarood-verlichting. Dit maakt de camera geschikt voor non-stop bewakingsinstallaties waarbij grote oppervlaktes bestreken moeten worden. Deze camera is geschikt voor zowel brede overzichten als voor gedetailleerde beelden wat ook identificatie mogelijk maakt.

De Axis Q1765-LE is uitgerust met infrarood leds die zich automatisch aanpassen. Dankzij deze leds kan de camera ten minste 15 meter bestrijken in het breedste gezichtsveld en tot 40 meter in volledige teleview. De ingebouwde infraroodverlichting is vooral handig op plekken zonder kunstlicht waar non-stopbewaking nodig is om bijvoorbeeld ingangen, uitgangen en dergelijke te bewaken. De Axis Q1765-LE camera kan op palen worden gemonteerd en is daarom geschikt voor de bewaking van parkeerplaatsen of algemene bewakingsdoeleinden in stedelijke omgevingen. Het Corridor Format van Axis zorgt voor effectief toezicht met verticaal georiënteerde beelden, zoals lange straten of langgerekte omgevingen.

Extreme omstandigheden

De compacte Axis Q1765-LE is licht en sterk. De camera voldoet aan de IP66/NEMA4X-normen, wat betekent dat hij bestand is tegen water en stof. Dankzij de Arctic Temperature Control-functie start de camera op bij temperaturen tussen -40 °C en 50 °C. Daardoor is de Axis Q1765-LE geschikt voor installaties op plaatsen met extreme weersomstandigheden. De camera is eenvoudig te installeren dankzij zijn lage gewicht, enkele kabel en ondersteuning voor Power over Ethernet

Kenmerken van de Axis Q1765-LE

• Beeldkwaliteit: full HD (HDTV 1080p), zowel overdag als ’s nachts.

• De eenvoudige installatie (mechanisch, elektrisch en optisch) zorgt ervoor dat de camera de juiste beeldkwaliteit levert in elke situatie.

• Eenvoudige installatie en bediening dankzij Power over Ethernet (IEE 802.3af) en 8-28 V gelijkstroom, 20-24 V wisselstroom.

• Eenvoudige installatie en montage van optionele accessoires, zoals het Axis T98A17-VE Surveillance Cabinet voor zowel coax als glasvezel en de Axis T91A47 voor montage op een paal.

• Geheugenkaartslot om opnames lokaal op te slaan.

• Tweeweg-audio, voor wanneer een afschrikeffect vereist is.

• De camera is eenvoudig in te passen in bestaande beveiligingssystemen.

Axis Q1765-LE prijs en beschikbaarheid

De netwerkcamera Axis Q1765-LE is beschikbaar vanaf het vierde kwartaal van 2013 voor een adviesprijs van 1175 euro.

Bron: Axis