CookiesBelkin Flywire introductie

11 juli 2008 08:28 door Hans Wind

Belkin Flywire introductieDe nieuwe Belkin FlyWire is een mooie oplossing om uw HDTV neer te zetten waar u dat wilt, De Flywire kan eenvoudig worden opgezet en vervolgens kunnen apparaten zoals blu-ray spelers, hd decoders en spelconsoles draadloos worden verbonden met de HDTV of HD projector.

De Belkin Flywire kan tot 1080p True Cinema HD TV kwaliteit transporteren binnen het hele huis. Deze eerste producten binnen de Flywire serie kunnen namelijk door muren en audio-video kasten heen het HD signaal draadloos overbrengen. Op die manier kunt u uw apparatuur opbergen in een kast of ander meubel zonder al het gedoe met kabels. Een andere optie is bijvoorbeeld om uw projector aan het plafond te monteren zonder kabels als daar tenminste een stroomvoorziening aanwezig is.

De Belkin Flywire opereert in de open 5GHz netwerk band waarbij het apparaat op intelligente wijze interferentie met andere apparaten minimaliseert door het aanpassen van de signaalsterkte en de frequentie.

Doordat de Flywire het video signaal ongecomprimeerd verstuurt wordt het beeld overgedragen zonder vertraging waardoor de snelste video toepassingen zoals spellen mogelijk zijn.

De nieuwe Belkin Flywire komt in eind oktober 2008 beschikbaar in de US, Canada, Europa en AziƩ. Het apparaat komt in twee uitvoeringen van respectievelijk 700 en 1.000 US dollar.