CookiesBelkin ScreenCast F7D4501 introductie

19 mei 2011 18:48 door Hans Wind

Belkin ScreenCast F7D4501 introductieBelkin introduceert de ScreenCast tv-adapter voor laptops met Intel Wireless Display (WiDi). De ScreenCast van Belkin verbindt uw laptop met uw HD TV*, waardoor u volledig draadloos van al het materiaal op uw laptop en uw favoriete websites kunt genieten op het grootste scherm in huis.

U hoeft niet langer op het kleine laptopscherm uw favoriete foto’s en films te bekijken. ScreenCast verbindt WiDi-laptops dankzij een Intel Core-processor van de tweede generatie draadloos met uw hdtv. U kunt daardoor op uw grote televisiescherm genieten van het aanbod op uw computer en het internet, foto’s bekijken, Blu-ray-films afspelen vanaf de Blu-ray-speler op uw laptop en hd- en YouTube-films streamen. Alles in Full HD-resolutie (1080p) en met Dolby 5.1 Surround Sound.

ScreenCast F7D4501ScreenCast is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Voor de aansluiting op uw hdtv wordt er een HDMI-kabel meegeleverd. Via een knop op uw laptop wordt het beeld naar uw tv gestuurd en ziet u de inhoud van uw computer als op een echte home cinema.

De ScreenCast van Belkin zorgt met Dual Band Wireless- en HDMI-technologie voor de beste beeld- en geluidskwaliteit voor het streamen van uw hd-films. De WiDi-technologie biedt voor Intel® Wireless Display geschikte computers ook een tweede weergave. Zo kunt u tegelijkertijd op uw laptop en uw tv werken, browsen en streamen.

Belkin ScreenCast F7D4501 kenmerken

• Bekijk de inhoud van uw laptop op uw breedbeeld-tv in HD 1080p-videokwaliteit en met een glasheldere Dolby® 5.1 Surround Sound.
• Kijk naar video’s en navigeer tegelijkertijd op het internet.
• Speel Blu-ray-films af vanaf uw laptop met High-bandwidth Digital Content Protection 2.0.
• Dual Band Wireless-technologie (2,4 en 5 GHz) voor perfect beeld en geluid.
• Eenvoudig te installeren en te gebruiken. Druk op een (virtuele) knop op uw laptop om het beeld naar de tv te sturen.
• Aansluiting voor standaard-tv’s zonder hd via een RCA-kabel.
• Meer dan 100 laptops van alle grote merken ondersteunen WiDi.

Belkin ScreenCast ( F7D4501 ) prijs en beschikbaarheid

De adviesprijs van de ScreenCast (F7D4501) is 119,99 Euro en de Screencast komt deze zomer in de verkoop.

*Werkt ook met standaard-tv’s zonder hd.

Bron: Belkin