CookiesBenQ Joybee GP2 mini-projector

21 november 2011 13:50 door Hans Wind

BenQ Joybee GP2 mini-projectorDe BenQ Joybee GP2 is een nieuwe mini-projector aan. De Joybee GP2 heeft het ontwerp overgenomen van zijn voorganger, de Joybee GP1, met zijn behuizing in zwart en wit.

De GP2 heeft een aantal nieuwe interessante functies zoals een alles-in-een compatibele Apple iPhone / iPod-dock, optionele batterij, zeer energiezuinige 3LED-projectietechnologie, 720p HD-ready short-throwprojectie, 200 ANSI lumen helderheid, superieure multimedia-aansluitingen (aan te sluiten op Apple iPads en andere tablets via HDMI), ondersteuning van meerdere bestandsformaten, SD-kaartslot, USB-lezer, bestandsoverdracht vanaf computers naar 2 GB interne geheugen en twee 2W stereo luidsprekers.


Joybee GP2 aansluitingenHet nieuwe, handzame apparaat is compact en licht met slechts 565 gram gewicht. De Joybee GP2 beschikt over alles-in-één compatibele iPhone / iPod-dock zodat gebruikers via een eenvoudige plug ’n play video’s en foto’s delen, gamen of muziek afspelen samen met hun familie en vrienden op een helder 160″ bioscoopscherm. Het plezier blijft doorgaan met de mogelijkheid om gelijktijdig op te laden. Bovendien heeft BenQ bij dit handige apparaat een optionele batterij ontworpen, zodat gebruikers ruim drie uur lang kunnen genieten van foto’s op 100 ANSI lumen helder beeld wanneer de batterij volledig is opgeladen.

De GP2 is prettig in gebruik en heeft veel multimedia-aansluitingen om vrijwel elke home-entertainmentapparaat te ondersteunen en verwerkt verschillende multimediabestanden zoals video’s, foto’s en muziekbestanden naar MS-Office en PDF-documenten. Met de USB-weergavefunctie kunnen gebruikers via de GP2 verbinding maken met hun computers door middel van een USB-kabel zonder een driver nodig te hebben. De bestandsoverdrachtfunctie via USB zorgt ervoor dat gebruikers hun multimedia bestanden kunnen opslaan op 2 GB intern geheugen.

BenQ gaf de Joybee GP2 een onconventionele styling van de gebruikersinterface door de toevoeging van navigatie-elementen van populaire multimedia-apparaten.

BenQ Joybee GP2 prijs en beschikbaarheid

De adviesprijzen van de BenQ GP2 en optionele batterij zijn respectievelijk EUR 599 en EUR 99 inclusief BTW.

Voor een actuele BenQ GP2 prijsvergelijking kunt u een kijkje nemen bij Kieskeurig

Bron: BenQ