CookiesBenQ MH680 – een Full HD projector met Wireless Display-functie

12 november 2013 19:52 door Hans Wind

BenQ MH680 - een Full HD projector met Wireless Display-functieDe BenQ MH680 is een nieuwe video projector voor het zakenleven en de onderwijs sector. De nieuwe projector beschikt over een lichtsterkte van 3000 ANSI lumen, een Full HD-resolutie van 1920×1080, een beeldformaat van 16:9 en hij wordt standaard geleverd met een Wireless LAN-dongle.

De BenQ MH680 is uitgerust met een 1,3-voudige zoom en de nieuwste 3D-technologie via HDMI.

Draadloos presenteren met de BenQ MH680

Met zijn lichtsterkte van 3000 ANSI lumen projecteert de BenQ MH680 mooi beeld, ook in vergaderzalen met invallend daglicht. De maximale beelddiagonaal bedraagt daarbij 7,62 meter. Draadloze gegevensoverdracht is mogelijk dankzij de USB Wireless-dongle die bij het leveringspakket is inbegrepen. Met de geïntegreerde Wireless Display-functie kan zo een draadloze verbinding tot stand worden gebracht tussen de projector en de PC. De BenQ MH680 weegt 2,6 kg en kan worden gebruikt als mobiel tafelapparaat of aan het plafond worden gemonteerd.

De BrilliantColor-technologie zorgt voor een uitgebreid kleurenpalet dat, volgens de fabrikant, in diepte en dynamiek uitgaat boven de traditionele kleurruimte. De wandkleurcorrectie stelt bovendien in staat tot optimalisering van de weergave, al naargelang de kleurtoon van het projectie-oppervlak. De zoomverhouding van 1,3:1 garandeert dat het projectie-oppervlak volledig benut kan worden.

Door de geïntegreerde HDMI-ingang kunnen videobronnen als een Blu-ray speler, een spelletjesconsole of een pc op de BenQ MH680 worden aangesloten en kan 3D-inhoud probleemloos worden weergegeven. De featureset bestaat verder uit SmartEco-technologie voor maximale energiebesparing, een geïntegreerde luidspreker van 10 watt en de Quick Cooling-functie die transport onmiddellijk na gebruik mogelijk maakt.

BenQ MH680 prijs en beschikbaarheid

De BenQ MH680 is vanaf nu verkrijgbaar voor 959 euro incl. BTW.


Bron: BenQ