CookiesBenQ MW663 en MW721 projectoren

5 april 2013 05:50 door Hans Wind

BenQ MW663 en MW721 projectorenDe BenQ MW663 en de MW721 zijn twee nieuwe projectoren met een WXGA-resolutie van 1280 x 800 en een beeldverhouding van 16:10. De nieuwe modellen zijn uitgerust met 1,3-voudige zoom en de nieuwste 3D-technologie via HDMI en zijn daardoor geschikt voor presenteren in vergaderruimten en klaslokalen.

De BenQ MW663 WXGA-projector met 3.000 ANSI Lumen projecteert een maximale beelddiagonaal van 7,62 meter. De gegevensoverdracht is dankzij de Wireless-displayfunctie van de MW663 draadloos mogelijk. Met de optioneel verkrijgbare USB-wireless-dongle kan probleemloos een draadloze verbinding tussen projector en pc of notebook tot stand gebracht worden. Nog mobieler is het rechtstreeks presenteren vanaf de smartphone of tablet. Dit kan dankzij de gratis app BenQ QPresenter.

De BenQ MW721 is ook uitgerust met een WXGA-resolutie en heeft een lichtsterkte van 3500 ANSI Lumen en een maximale beelddiagonaal van 5,84 meter. Met de Creston LAN-controlefunctie kan de MW721 in het netwerk opgenomen worden. Instellingen en onderhoudswerkzaamheden kunnen op die manier ook vanaf afstand worden doorgevoerd.
Dankzij LAN-display kunnen met één pc tot 8 projectoren tegelijkertijd aangestuurd worden om simultaan hetzelfde beeld weer te geven. Dankzij de USB-weergavefunctie is het bovendien mogelijk videogegevens via een USB-kabel over te dragen. Zonder extra drivers, eenvoudigweg via Plug-and-Play, wordt de verbinding tussen projector en pc of notebook tot stand gebracht.

De projectoren MW663 en MW721 zijn uitgerust met BrilliantColor-technologie voor een optimalaal kleurbereik, diepte en dynamiek. Het gebruikelijke kleurengamma wordt hierdoor uitgebreid. De wandkleurcorrectie maakt het bovendien mogelijk de weergave te optimaliseren, al naargelang de kleur van het projectieoppervlak. Bovendien zijn de modellen geschikt voor 3D via de geïntegreerde HDMI-ingang, waarop de meest uiteenlopende videobronnen aangesloten kunnen worden, of het nu gaat om Blu-rayspelers, spelconsoles of pc’s. Tot de uitgebreide eigenschappen behoren de SmartEco-technologie voor een maximale energiebesparing, luidsprekers, de Quick-Cooling-functie en een tas waarmee de projector onmiddellijk na gebruik getransporteerd kan worden.

BenQ MW663 en MW721 prijs en beschikbaarheid

De BenQ MW663 is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 699 euro. De BenQ MW721 is vanaf nu te koop voor 899 euro.

Bron: BenQ