CookiesBenQ RL2450HT

9 augustus 2012 07:37 door Hans Wind

BenQ RL2450HTDe BenQ RL2450HT Gaming-Display is nu ook in een witte uitvoering verkrijgbaar als RL2450HAT. De 24 inch LED monitor voor RTS-gamers, waarvan BenQ in januari al een zwarte uitvoering lanceerde, werd speciaal voor RTS-gaming (Real Time Strategy) ontwikkeld en staat met een reactietijd van 2 ms (GtG) garant voor supersnel gamen.

Voor de ontwikkeling van deze Full HD-display, kon BenQ rekenen op de waardevolle hulp van het wereldkampioenenteam van StarCraft II, waarbij de nadruk werd gelegd op controle, precisie en spelplezier. Voor strategiegames is de RTS Gaming Mode-preset, die geoptimaliseerde beeldprestaties levert, in het bijzonder geschikt, De in de hoogte verstelbare BenQ RL2450 HT biedt de gamer dankzij de HDMI, D-Sub, DVI-D-aansluitingen en de headsetingang heel wat flexibiliteit. Net zoals bij de XL-reeks, zet BenQ hier ook in op de Black eQualizer.
Een feature die dankzij de ingebouwde Color-Engine-technologie donkere beelden wat lichter maakt, zonder ze verkeerd te belichten. Deze handmatige instelling geeft gamers soms een streepje voor in onoverzichtelijke situaties.

BenQ RL2450 HAT prijs en beschikbaarheid

De witte BenQ, de RL2450HAT, is vanaf nu verkrijgbaar voor de prijs van 199 Euro.

Bron: BenQ