CookiesBenQ TH681 Full HD projector

22 januari 2014 13:35 door Hans Wind

BenQ TH681 Full HD projectorDe BenQ TH681 projector heeft een hoge lichtsterkte en ondersteunt Full HD resolutie.

De BenQ TH681 heeft een lichtsterkte van 3000 ANSI lumen, die ook projectie bij invallend daglicht mogelijk maakt, een Full HD resolutie van 1920 × 1080 en een 16:9-beeldformaat. Hij beschikt ook over een 1,3-voudige zoom met een maximale beelddiagonaal van 7,62 meter en ingebouwde 3D-technologie voor weergave via HDMI. De projector is licht te noemen met een gewicht van 2,6 kg en kan daardoor worden gebruikt als mobiel tafelapparaat of aan het plafond worden gemonteerd. De Quick Cooling-functie maakt verplaatsen mogelijk onmiddellijk na gebruik.

De BrilliantColor-technologie zorgt voor een uitgebreid kleurenpalet en de wandkleurcorrectie maakt het mogelijk om de weergave te optimaliseren door correctie voor de kleurtoon van het projectie-oppervlak.
Door de geïntegreerde HDMI-ingang kunnen videobronnen als een Blu-ray speler, een gameconsole of een pc op de BenQ TH681 worden aangesloten. Via HDMI kan ook een externe decoder worden gekoppeld voor weergave van kabel- of satelliet-tv. Triple Flash-technologie van 144Hz zorgt er volgens de fabrikant voor dat bij 3D-weergave flikkering niet meer waarneembaar is.

Het geïntegreerde DLP Link-synchroniseringssysteem zorgt voor synchronisatie tussen de projector en de optioneel verkrijgbare shutterbril, die voor een prijs van 59 euro BTW in de winkel verkrijgbaar is.

Andere BenQ TH681 kenmerken zijn SmartEco-technologie voor maximale energiebesparing en een geïntegreerde luidspreker van 10 watt.

De BenQ TH681 is vanaf nu in de winkel verkrijgbaar voor een adviesprijs van 839 euro.