CookiesBenQ W770ST korte-afstandsprojector

16 mei 2013 11:54 door Hans Wind

BenQ W770ST korte-afstandsprojectorDe BenQ W770ST is een nieuwe korte-afstandsprojector die 2500 ANSI lumen kan weergeven. De projector heeft een HD ready-resolutie van 1280 x 720, verbeterde 3D-technologie via HDMI en triple flash. De BenQ W770ST is geschikt voor grootformaat film-, tv- en gamingweergave in kleine ruimtes.

Met door BenQ ontwikkelde asferische lenstechnologie kan de W770ST op een projectieafstand van 1 meter tot het projectie-oppervlak een 46 inch grote afbeelding weergeven. Op een afstand van 1,60 meter bedraagt de beelddiagonaal meer dan 100 inch. Dat kan volgens BenQ een voordeel zijn bij consolegames met bewegingsaansturing, omdat de spelers zich dan niet tussen beeld en scherm hoeven te plaatsen. De korte-afstandsprojector BenQ W770ST beschikt over een 1,2-voudige zoom. Het tweekleurige design is uitgevoerd in wit/zwart.

Verbeterde 3D-technologie

Met de twee geïntegreerde HDMI-aansluitingen kunnen apparaten als Blu-ray spelers, gamingconsoles of HDTV-receivers op de projector worden aangesloten en kan inhoud ook in 3D worden weergegeven. Met de nieuwe DLP Chip van Texas Instruments beschikt de BenQ W770ST over triple flash, wat normaal gesproken alleen is voorbehouden aan duurdere apparaten. Triple flash zorgt volgens de fabrikant bij een 3D-weergave van 144Hz door een verdrievoudiging van de beeldherhalingsfrequentie dat trillingen niet meer waarneembaar zijn. Het geïntegreerde DLP Link-synchroniseringssysteem zorgt voor de samenwerking van de projector en de optioneel leverbare shutterbril, die voor een prijs van € 99 incl. BTW in de winkel verkrijgbaar is. Voor het geluid wordt gezorgd door een ingebouwde luidspreker van 10 watt.

De lamp van de projector beschikt bij gebruik in de Smart Eco-modus over een levensduur van tot 6500 uur. In de stand-by-modus bedraagt het verbruik minder dan 0,5 watt. De Quick Cooling-functie zorgt eveneens voor minimalisering van het stroomverbruik.

Uitgebreide specificaties van deze projector kunt u vinden op de BenQ website.

BenQ W770ST prijs en beschikbaarheid

De BenQ W770ST is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 699 euro.

Bron: BenQ