CookiesBest Reviewed op Kieskeurig in mei 2008

6 juni 2008 11:21 door Hans Wind

Best Reviewed op Kieskeurig in mei 2008Laten we weer eens een blik werpen op de producten die in de afgelopen maand op HDTV gebied als beste uit de bus kwamen op de website van Kieskeurig.

Zoals bekend kun je als eigenaar van een apparaat je mening en beoordeling geven in de rubriek “reviews” die aan elk product in de database van Kieskeurig is gekoppeld.

Elke dag bezoeken meer dan 150.000 consumenten de Kieskeurig website. Zij vergelijken hier producten, prijzen en winkels, laten hun ervaringen met producten achter en lezen de reviews van andere consumenten.

De beoordelingen die gegeven kunnen worden bestaat uit de onderdelen geluidskwaliteit, beeldkwaliteit, mogelijkheden, gebruiksgemak, vormgeving en degelijkheid.

De eigenaar van het apparaat kan aangeven hoe lang het betreffende product al in zijn of haar bezit is en vervolgens in een simpel rapportcijfer van 1 tot 10 de beoordelingen geven. Kieskeurig doet via een check van alle bijdragen haar best om de resultaten zo betrouwbaar mogelijk te houden en bijdragen worden dan ook alleen geplaatst nadat de redactie er een blik op heeft geworpen.

Dit keer kijken we naar de Kieskeurig “best reviewed” producten in de maand mei 2008 voor zover ze gerelateerd zijn aan HD TV en audio. Hier volgt als het overzicht met tussen haakjes de totaalscore:

Panasonic SC-PTX5EG-K home cinema systeem (9,3)

Philips 37PFL9732D LCD HDTV (9,4).

Pioneer PDP-428XD Plasma TV (9,5)
N.B. Deze TV heeft een resolutie van 1.024 x 768 beeldpunten.

Naast de maandelijkse lijst van producten met het beste review kunt u via de onderstaande links ook volgen wat de lopende beoordelingen zijn voor LCD en Plasma HDTV’s waarbij ook staat vermeld wat de meest populaire apparaten zijn in die categorie:

LCD TV

Plasma TV

Camcorder