CookiesBest Reviewed bij Kieskeurig in november 2008

9 december 2008 13:38 door Hans Wind

Best Reviewed bij Kieskeurig in november 2008In deze tijd van het jaar staat consumenten electronica extra in de belangstelling. We kijken dan ook weer eens naar producten die in de afgelopen maand op HD TV gebied als beste uit de bus kwamen op de Kieskeurig website.

Zoals wellicht bekend kan kan elke eigenaar van een apparaat zijn of haar mening en beoordeling geven op Kieskeurig in de rubriek “reviews” die aan de producten in de zeer uitgebreide database van Kieskeurig is gekoppeld.

Elke dag bezoeken meer dan 150.000 consumenten de Kieskeurig website en ze vergelijken daar producten, prijzen en winkels, laten hun ervaringen met producten achter en lezen de reviews van andere consumenten.

De beoordelingen die gegeven kunnen worden bestaan uit de onderdelen geluidskwaliteit, beeldkwaliteit, mogelijkheden, gebruiksgemak, vormgeving en degelijkheid.

De eigenaar van het apparaat kan aangeven hoe lang het betreffende product al in zijn of haar bezit is en vervolgens in een simpel rapportcijfer van 1 tot 10 de beoordelingen geven. Kieskeurig doet via een check van alle bijdragen haar best om de resultaten zo betrouwbaar mogelijk te houden en bijdragen worden dan ook alleen geplaatst nadat de redactie er een blik op heeft geworpen.

Dit keer kijken we naar de Kieskeurig “best reviewed” producten in de maand november 2008 en dan met name voor zover ze gerelateerd zijn aan HDTV en audio. Hier volgt als het overzicht met tussen haakjes de totaalscore:

Canon HF100 HD video camcorder (9,2)

Sony Playstation 3 40GB spelcomputer (9,2)

Philips 42PFL9703 LCD TV (9,3)

Pioneer PDP-428XD Plasma TV (9,5)
N.B. Deze TV heeft een resolutie van 1.024 x 768 beeldpunten en is dus strikt genomen niet HD Ready.

Naast de maandelijkse lijst van producten met het beste review kunt u via de onderstaande links ook volgen wat de lopende beoordelingen zijn voor LCD en Plasma HDTV’s waarbij ook staat vermeld wat de meest populaire apparaten zijn in die categorie:

LCD TV

Plasma TV

Camcorder

En tot slot voor de liefhebbers van digitale fotografie, daar waren in november de best scorende camera’s:

Nikon D60 + 18-55 VR digitale spiegelreflex camera (9,6).

Panasonic DMC-FZ28 digitale camera (9,6).