CookiesBest reviewed bij Kieskeurig in maart 2009

5 april 2009 07:38 door Hans Wind

Best Reviewed op Kieskeurig in maart 2009We hebben een maandje overgeslagen maar gaan nu dan toch weer kijken naar producten die in de afgelopen maand op HD TV gebied als beste uit de bus kwamen op de Kieskeurig website. Er staan wel weer een aantal “oude” bekenden tussen maar voldoende reden om de stand weer eens door te nemen.

Elke eigenaar van een apparaat kan een mening en beoordeling geven op Kieskeurig in de rubriek “reviews” die aan de zeer uitgebreide producten database van Kieskeurig is gekoppeld.

Elke dag bezoeken ruim 150.000 consumenten de Kieskeurig website en ze vergelijken daar producten, prijzen en winkels, laten hun ervaringen met producten achter en lezen de reviews van andere consumenten.

De beoordelingen die gegeven kunnen worden bestaan uit de onderdelen geluidskwaliteit, beeldkwaliteit, mogelijkheden, gebruiksgemak, vormgeving en degelijkheid.

De eigenaar van het apparaat kan aangeven hoe lang het betreffende product al in zijn of haar bezit is en vervolgens in een simpel rapportcijfer van 1 tot 10 de beoordelingen geven. Kieskeurig doet via een check van alle bijdragen haar best om de resultaten zo betrouwbaar mogelijk te houden en bijdragen worden dan ook alleen geplaatst nadat de redactie er een blik op heeft geworpen.

Dit keer kijken we naar de Kieskeurig “best reviewed” producten in de maand maart 2009 en dan met name voor zover ze gerelateerd zijn aan HDTV en audio. Hier volgt als het overzicht met tussen haakjes de totaalscore in die maand:

Philips 32PFL7603D LCD TV (9,5)

Pioneer PDP-LX5090 Plasma TV (9,6)

Panasonic HDC-SD9 HD video camcorder (9,2)

Panasonic DMP-BD55 Blu-ray speler (9,2)

Naast de maandelijkse lijst van producten met het beste review kunt u via de onderstaande links ook volgen wat de lopende beoordelingen zijn voor LCD en Plasma HDTV’s waarbij ook staat vermeld wat de meest populaire apparaten zijn in die categorie:

LCD TV

Plasma TV

Camcorder

En tot slot voor de liefhebbers van digitale fotografie, daar waren in maart de best scorende camera’s:

Nikon D60 + 18-55 VR digitale spiegelreflex camera (9,6).

Canon Powershot G10 digitale camera (9,4).