CookiesBest Reviewed op Kieskeurig in december 2008

4 januari 2009 11:20 door Hans Wind

Best Reviewed op Kieskeurig in december 2008December is altijd een topmaand voor consumenten elektronica. De moeite waard dus om te kijken naar producten die in de afgelopen maand op HD TV gebied als beste uit de bus kwamen op de Kieskeurig website.

Elke eigenaar van een apparaat kan zijn of haar mening en beoordeling geven op Kieskeurig in de rubriek “reviews” die aan de zeer uitgebreide producten database van Kieskeurig is gekoppeld.

Elke dag bezoeken meer dan 150.000 consumenten de Kieskeurig website en ze vergelijken daar producten, prijzen en winkels, laten hun ervaringen met producten achter en lezen de reviews van andere consumenten.

De beoordelingen die gegeven kunnen worden bestaan uit de onderdelen geluidskwaliteit, beeldkwaliteit, mogelijkheden, gebruiksgemak, vormgeving en degelijkheid.

De eigenaar van het apparaat kan aangeven hoe lang het betreffende product al in zijn of haar bezit is en vervolgens in een simpel rapportcijfer van 1 tot 10 de beoordelingen geven. Kieskeurig doet via een check van alle bijdragen haar best om de resultaten zo betrouwbaar mogelijk te houden en bijdragen worden dan ook alleen geplaatst nadat de redactie er een blik op heeft geworpen.

Dit keer kijken we naar de Kieskeurig “best reviewed” producten in de maand december 2008 en dan met name voor zover ze gerelateerd zijn aan HDTV en audio. Hier volgt als het overzicht met tussen haakjes de totaalscore in die maand:

Samsung LE52A656 LCD TV (9,4)

Pioneer PDP-LX5090 Plasma TV (9,6)

Canon HF100 HD video camcorder (9,0)

Sony Playstation 3 40GB spelcomputer (9,2)

Naast de maandelijkse lijst van producten met het beste review kunt u via de onderstaande links ook volgen wat de lopende beoordelingen zijn voor LCD en Plasma HDTV’s waarbij ook staat vermeld wat de meest populaire apparaten zijn in die categorie:

LCD TV

Plasma TV

Camcorder

En tot slot voor de liefhebbers van digitale fotografie, daar waren in december de best scorende camera’s:

Nikon D60 + 18-55 VR digitale spiegelreflex camera (9,6).

Panasonic DMC-FZ28 digitale camera (9,5).