CookiesBest reviewed bij Kieskeurig in januari 2009

2 februari 2009 08:56 door Hans Wind

Best reviewed bij Kieskeurig in januari 2009Na de drukke december maand is januari altijd wat rustiger qua aankopen van consumenten elektronica. Veel van de nieuwe aankopen worden dan wel beoordeeld op hun kwaliteiten en we kijken dan ook weer naar producten die in januari op HD TV gebied als beste uit de bus kwamen op de Kieskeurig website. De verschillen met vorige maand blijken klein.

Elke eigenaar van een apparaat kan een mening en beoordeling geven op Kieskeurig in de rubriek “reviews” die aan de zeer uitgebreide producten database van Kieskeurig is gekoppeld.

Elke dag bezoeken ruim 150.000 consumenten de Kieskeurig website en ze vergelijken daar producten, prijzen en winkels, laten hun ervaringen met producten achter en lezen de reviews van andere consumenten.

De beoordelingen die gegeven kunnen worden bestaan uit de onderdelen geluidskwaliteit, beeldkwaliteit, mogelijkheden, gebruiksgemak, vormgeving en degelijkheid.

De eigenaar van het apparaat kan aangeven hoe lang het betreffende product al in zijn of haar bezit is en vervolgens in een simpel rapportcijfer van 1 tot 10 de beoordelingen geven. Kieskeurig doet via een check van alle bijdragen haar best om de resultaten zo betrouwbaar mogelijk te houden en bijdragen worden dan ook alleen geplaatst nadat de redactie er een blik op heeft geworpen.

Dit keer kijken we naar de Kieskeurig “best reviewed” producten in de maand januari 2009 en dan met name voor zover ze gerelateerd zijn aan HDTV en audio. Hier volgt als het overzicht met tussen haakjes de totaalscore in die maand:

Samsung LE52A656 LCD TV (9,4)

Pioneer PDP-LX5090 Plasma TV (9,6)

Canon HF100 HD video camcorder (9,0)

Naast de maandelijkse lijst van producten met het beste review kunt u via de onderstaande links ook volgen wat de lopende beoordelingen zijn voor LCD en Plasma HDTV’s waarbij ook staat vermeld wat de meest populaire apparaten zijn in die categorie:

LCD TV

Plasma TV

Camcorder

En tot slot voor de liefhebbers van digitale fotografie, daar waren in januari de best scorende camera’s:

Nikon D60 + 18-55 VR digitale spiegelreflex camera (9,6).

Panasonic DMC-FZ28 digitale camera (9,5).