CookiesBest Reviewed bij Kieskeurig in juli 2009

2 augustus 2009 08:46 door Hans Wind

Best Reviewed bij Kieskeurig in juli 2009In de afgelopen maand zijn weer een aantal HD TV’s en gerelateerde producten door de consument het best beoordeeld op de website van Kieskeurig. Daar kan elke eigenaar van een apparaat een mening en beoordeling geven in de rubriek “reviews” die aan de enorme producten database van Kieskeurig is gekoppeld.

Iedere dag bezoeken meer dan 150.000 consumenten de Kieskeurig website en ze vergelijken daar producten, prijzen en winkels, laten hun ervaringen met producten achter en lezen de reviews van andere consumenten.

De beoordelingen die gegeven worden bestaan uit de onderdelen geluidskwaliteit, beeldkwaliteit, mogelijkheden, gebruiksgemak, vormgeving en degelijkheid.

De eigenaar van het apparaat kan aangeven hoe lang het betreffende product al in zijn of haar bezit is en vervolgens in een simpel rapportcijfer van 1 tot 10 de beoordelingen geven. Kieskeurig doet via een check van alle bijdragen haar best om de resultaten zo betrouwbaar mogelijk te houden en bijdragen worden dan ook alleen geplaatst nadat de redactie er een blik op heeft geworpen.

Dit keer kijken we naar de Kieskeurig “best reviewed” producten in de maand juli 2009 en dan met name voor zover ze gerelateerd zijn aan HDTV en audio. Hier volgt als het overzicht met tussen haakjes de totaalscore in die maand:

LG BD300 Blu-ray speler (9,7)

JVC GZ-HD30 HD camcorder (8,9)

Sony KDL-40W5500 LCD TV (9,4)

Pioneer PDP-LX5090 Plasma TV (9,5)

Naast de maandelijkse lijst van producten met het beste review kunt u via de onderstaande links ook volgen wat de lopende beoordelingen zijn voor LCD en Plasma HDTV’s waarbij ook staat vermeld wat de meest populaire apparaten zijn in die categorie:

LCD TV

Plasma TV

Camcorder

En tot slot voor de liefhebbers van digitale fotografie, daar waren in juli de best scorende camera’s:

Canon Powershot G10 digitale camera (9,5)

Nikon D90 + 18-105mm VR digitale spiegelreflex camera (9,8)