CookiesBest Reviewed bij Kieskeurig in januari 2010

1 februari 2010 11:52 door Hans Wind

Best Reviewed bij Kieskeurig in januari 2010Dagelijks worden een groot aantal HDTV’s en gerelateerde apparaten op de Kieskeurig website beoordeeld door consumenten. Op die website kan elke eigenaar van een toestel een beoordeling en/of mening geven in de rubriek “reviews” die aan het zeer grote productenbestand van Kieskeurig is gekoppeld.

Elke dag bezoeken meer dan 150.000 consumenten de Kieskeurig website en ze vergelijken daar producten, prijzen en winkels, laten hun ervaringen met producten achter en lezen de reviews van andere consumenten.

De beoordelingen die gegeven worden bestaan uit een aantal onderdelen zoals geluidskwaliteit, beeldkwaliteit, mogelijkheden, gebruiksgemak, vormgeving en degelijkheid.

De eigenaar van het apparaat kan aangeven hoe lang hij of zij het betreffende product al bezit heeft en vervolgens in een simpel rapportcijfer van 1 tot 10 de beoordelingen geven. Kieskeurig doet via een check van alle bijdragen haar best om de resultaten zo betrouwbaar mogelijk te houden en bijdragen worden dan ook alleen geplaatst nadat de redactie er een blik op heeft geworpen.

Dit keer kijken we naar de Kieskeurig “best reviewed” producten in de maand januari 2010 en dan met name voor zover ze gerelateerd zijn aan HD TV en audio. Hier volgt als het overzicht met tussen haakjes de totaalscore in die maand:

Philips 46PFL9704H LCD TV (9,5)

Panasonic TX-P50V10 Plasma TV (9,0)

Sony HDR-XR500VE HD camcorder (9,0)

Philips BDP7300 Blu ray speler (9,2)

Naast de maandelijkse lijst van producten met het beste review kunt u via de onderstaande links ook volgen wat de doorlopende beoordelingen zijn voor LCD en Plasma HDTV’s waarbij ook staat vermeld wat de meest populaire apparaten zijn in die categorie:

LCD TV

Plasma TV

Camcorder

En tot slot voor de liefhebbers van digitale fotografie, daar was in januari de best scorende camera:

Olympus SP-590UZ digitale camera (9,4)