CookiesBest Reviewed op Kieskeurig in maart 2010

1 april 2010 14:36 door Hans Wind

Best Reviewed op Kieskeurig in maart 2010Allerlei verschillende producten worden dagelijk op Kieskeurig.nl door consumenten beoordeeld. Zij bepalen uiteindelijk het gemiddelde cijfer van een product. Door het achterlaten van productreviews en beoordelingen op Kieskeurig helpen consumenten elkaar bij het nemen van een weloverwogen aankoopbeslissing.

De beoordelingen op Kieskeurig geven over het algemeen een goed beeld van de kwaliteit door de grote aantallen reviews (700.000 in totaal) en de strenge controles vanuit Kieskeurig voordat een review geplaatst wordt. Uiteindelijk blijft het natuurlijk aan uzelf om een afgewogen beslissing te nemen die rekening houdt met uw wensen en budget.

De beoordelingen die aan HDTV gerelateerde producten gegeven worden bestaan uit een aantal onderdelen zoals geluidskwaliteit, beeldkwaliteit, mogelijkheden, gebruiksgemak, vormgeving en degelijkheid.

De eigenaar van het apparaat kan aangeven hoe lang hij of zij het betreffende product al bezit heeft en vervolgens in een simpel rapportcijfer van 1 tot 10 de beoordelingen geven. Zoals gezegd doet Kieskeurig via een check van alle bijdragen haar best om de resultaten zo betrouwbaar mogelijk te houden.

Dit keer kijken we naar de Kieskeurig “best reviewed” producten in de maand maart 2010 en dan met name voor zover ze gerelateerd zijn aan HD TV en audio. Hier volgt als het overzicht met tussen haakjes de totaalscore in die maand:

Philips 47PFL9664H LCD TV (9,6)

Samsung PS50B850 Plasma TV (8,8)

Sony HDR-XR500VE HD camcorder (9,0)

LG BD370 Blu ray speler (9,1)

Mede8er MED500X Mediaspeler (9,2)

Naast de maandelijkse lijst van producten met het beste review kunt u via de onderstaande links ook volgen wat de doorlopende beoordelingen zijn voor LCD en Plasma HDTV’s waarbij ook staat vermeld wat de meest populaire apparaten zijn in die categorie:

LCD TV

Plasma TV

Camcorder

En tot slot voor de liefhebbers van digitale fotografie, daar was in de afgelopen maand de best scorende camera:

Olympus SP-590UZ digitale camera (9,4)