CookiesBest Reviewed op Kieskeurig in juli 2010

3 augustus 2010 10:07 door Hans Wind

Best Reviewed op Kieskeurig in juli 2010Heel wat producten worden dagelijks op Kieskeurig.nl door de consument beoordeeld. Diezelfde consumenten bepalen uiteindelijk het gemiddelde cijfer van een product. Door het achterlaten van product beoordelingen op Kieskeurig helpen consumenten elkaar bij het nemen van een afgewogen koopbeslissing.

De beoordelingen op Kieskeurig geven over het algemeen een goed beeld van de kwaliteit door de grote aantallen reviews (700.000 in totaal) en de strenge controles vanuit Kieskeurig voordat een review geplaatst wordt. Uiteindelijk blijft het natuurlijk aan uzelf om een afgewogen beslissing te nemen die rekening houdt met uw wensen en budget.

De beoordelingen die aan HDTV gerelateerde producten gegeven worden bestaan uit een aantal onderdelen zoals geluidskwaliteit, beeldkwaliteit, mogelijkheden, gebruiksgemak, vormgeving en degelijkheid.

De eigenaar van het apparaat kan aangeven hoe lang hij of zij het betreffende product al in bezit heeft en vervolgens in een simpel rapportcijfer van 1 tot 10 de beoordelingen geven. Contentspecialisten controleren alle reviews voor plaatsing op onder andere voldoende motivatie, aanwezigheid van schuttingtaal en manipulatie.

Om het stempel ‘Best Reviewed’ te krijgen, moet ieder product aan bepaalde criteria voldoen: een product moet minimaal een 8 scoren, moet minstens 10 beoordelingen hebben en moet door minimaal 5 winkels op Kieskeurig worden verkocht.

Dit keer kijken we naar de Kieskeurig “best reviewed” producten in de maand juli 2010 en dan met name voor zover ze gerelateerd zijn aan HD TV en audio. Hier volgt als het overzicht met tussen haakjes de totaalscore in die maand:

Philips 46PFL9704H LCD TV (9,5)

JVC GZ-HD620 HD camcorder (8,8)

Sony BDP-S760 Blu-ray speler Blu-ray speler (9,3)

Mede8er MED500X Mediaspeler (8,9)

Naast de maandelijkse lijst van producten met het beste review kunt u via de onderstaande links ook volgen wat de doorlopende beoordelingen zijn voor LCD en Plasma HDTV’s waarbij ook staat vermeld wat de meest populaire apparaten zijn in die categorie:

LCD TV

LED TV

Plasma TV

Camcorder

En tot slot voor de liefhebbers van digitale fotografie, daar was in de afgelopen maand de best scorende camera:

Sony DSC-HX5V digitale camera (9,3)