CookiesBest Reviewed bij Kieskeurig in mei 2011

8 juni 2011 16:02 door Hans Wind

Best Reviewed bij Kieskeurig in mei 2011Kieskeurig wordt dagelijks zeer druk bezocht en een groot deel van die bezoekers beoordeelt de producten die zij hebben aangeschaft. De consument bepaalt bij Kieskeurig het gemiddelde beoordelingscijfer van een product. Door het achterlaten van product beoordelingen op Kieskeurig kunnen consumenten elkaar helpen bij het nemen van een afgewogen koopbeslissing.

De beoordelingen op Kieskeurig geven over het algemeen een goed beeld van de kwaliteit door de grote aantallen reviews (700.000 in totaal) en de strenge controles vanuit Kieskeurig voordat een review geplaatst wordt. Uiteindelijk blijft het natuurlijk aan uzelf om een afgewogen beslissing te nemen die rekening houdt met uw specifieke wensen en budget.

De beoordelingen die aan HD TV’s en verwante producten gegeven worden bestaan uit een aantal onderdelen zoals geluidskwaliteit, beeldkwaliteit, mogelijkheden, gebruiksgemak, vormgeving en degelijkheid.

De eigenaar van het apparaat kan aangeven hoe lang hij of zij het betreffende product al in bezit heeft en vervolgens in een simpel rapportcijfer van 1 tot 10 de beoordelingen geven. Contentspecialisten controleren alle reviews voor plaatsing op onder andere voldoende motivatie, aanwezigheid van schuttingtaal en manipulatie.

Om het stempel ‘Best Reviewed’ te krijgen, moet ieder product aan bepaalde criteria voldoen: een product moet minimaal een 8 scoren, moet minstens 4 beoordelingen hebben, waarvan tenminste 2 reviews recent zijn geplaatst.

Dit keer kijken we naar de Kieskeurig “best reviewed” producten in de maand mei 2011 en dan met name voor zover ze gerelateerd zijn aan HD TV en audio. Hier volgt als het overzicht met tussen haakjes de totaalscore in die maand:

Toshiba 46SL733 LED LCD TV (9,2)

LG HX551 Home Cinema set (8,8)

JVC GZ-HD520BEU HD camcorder (8,6)

D-Link DSM-380 Mediaspeler (9,0)

Naast de maandelijkse lijst van producten met het beste review kunt u via de onderstaande links ook volgen wat de doorlopende beoordelingen zijn voor LCD en Plasma HDTV’s waarbij ook staat vermeld wat de meest populaire apparaten zijn in die categorie:

LCD TV

LED TV

Plasma TV

Camcorder

En tot slot voor de liefhebbers van digitale fotografie, daar waren in de afgelopen maand de best scorende camera’s:

Fujifilm FinePix HS20EXR digitale camera (9,4)

Nikon D3100 Kit AF-S DX 18-105 VR digitale camera (9,3)