Cookies
Best Reviewed – november 2016

12 december 2016 12:01 door Hans Wind

Best Reviewed logoWe kijken weer eens naar de best reviewed producten op Kieskeurig. Op de vergelijkings-website van Kieskeurig zijn grote aantallen reviews van consumenten te vinden. Daarin worden producten beoordeeld op kwaliteit en prijs-prestatieverhouding. De bezoekers van de Kieskeurig website plaatsen daar hun mening over producten die zij zelf hebben aangeschaft. Via deze reviews kunnen consumenten elkaar helpen om een afgewogen aankoopbeslissing te nemen.

De beoordelingen op Kieskeurig bieden een behoorlijk beeld van de waardering voor een bepaald product. Dat komt vooral door de grote aantallen reviews (meer dan 750.000 in totaal). Een review moet voldoen aan een aantal eisen om geplaatst te mogen worden. De uiteindelijk aankoopbeslissing blijft natuurlijk aan uzelf waarbij u rekening moet houden met uw eigen specifieke eisen en budget.

De beoordelingen, die aan HD TV’s en gerelateerde producten gegeven worden, bestaan uit een aantal onderdelen. Dat zijn bijvoorbeeld beeldkwaliteit, geluidskwaliteit, mogelijkheden, gebruiksgemak, vormgeving en degelijkheid.

De eigenaar van het apparaat kan aangeven hoe lang hij of zij het betreffende product al in bezit heeft. Vervolgens wordt via een simpel rapportcijfer van 1 tot 10 de beoordeling geven. Contentspecialisten controleren alle reviews voor plaatsing op voldoende motivatie, afwezigheid van groffe taal en mogelijke manipulatie.

Om het stempel ‘Best Reviewed‘ te krijgen, moet een product aan bepaalde criteria voldoen:
• In de afgelopen 2 maanden moeten ten minste 4 reviews bij dit product zijn geplaatst.
• Het product moet nog door minimaal 2 winkels op Kieskeurig worden verkocht.
• Het product moet een minimale gemiddelde beoordeling hebben van 8.
• Binnen een productgroep krijgt het product met de hoogste gemiddelde beoordeling het predicaat “Best Reviewed”.

Best reviewed door consumenten

We kijken in dit artikel naar de Kieskeurig “best reviewed” producten in de maand november 2016 voor zover ze globaal gerelateerd zijn aan HD TV en audio. Hier volgt als het overzicht met tussen haakjes de totaalscore in die maand:

Samsung UE55KS7500 4K Ultra HD TV (9,1).

Sony MDR-1000X Koptelefoon (8,8)

JVC GZ-R415BEU Video camera (8,3)

U kunt natuurlijk ook ons artikel Wat is de beste LED TV nog eens nalezen.

Naast de maandelijkse lijst van producten met het beste review kunt u via de onderstaande links nog meer informatie vinden:

LCD LED TV

OLED TV

Camcorder


Samsung UE55KS7500 review overzicht en prijsvergelijking

4,6 – 61 reviews
bekijk alle reviews
Artencraft.be   €  1.599   Artencraft.be
Coolblue.nl   €  1.799   Coolblue.nl
PlatteTV.nl   €  1.799   PlatteTV.nl
BCC   €  1.799   BCC
Plasma-discounter.nl   €  1.799   Plasma-discounter.nl
Beschikbaar in 11 webwinkels bekijk alle winkels