CookiesBest Reviewed op Kieskeurig in februari 2008

18 maart 2008 13:41 door Hans Wind

Best Reviewed op Kieskeurig in februari 2008Op de website van Kieskeurig kunnen bezitters van een apparaat hun beoordeling geven in de rubriek “reviews” die aan elk product in de database van Kieskeurig is gekoppeld.

Elke dag bezoeken ruim 150.000 consumenten de Kieskeurig website. Zij vergelijken hier producten, prijzen en winkels, laten hun ervaringen met producten achter en lezen de reviews van andere consumenten.

De beoordelingen die gegeven kan worden bestaat uit de onderdelen geluidskwaliteit, beeldkwaliteit, mogelijkheden, gebruiksgemak, vormgeving en degelijkheid.

De eigenaar van het apparaat kan aangeven hoe lang het betreffende product al in zijn of haar bezit is en vervolgens in een simpel rapportcijfer van 1 tot 10 de beoordelingen geven. Kieskeurig doet via een check van alle bijdragen haar best om de resultaten zo betrouwbaar mogelijk te houden en bijdragen worden dan ook alleen geplaatst nadat de redactie er een blik op heeft geworpen.

Dit keer staan we stil bij de Kieskeurig “best reviewed” producten in de maand februari 2008 voor zover ze gerelateerd zijn aan HD TV en audio. Hier volgt als het overzicht met tussen haakjes de totaalscore:

Panasonic SC-PT850EG-K home cinema systeem (8,9)

Panasonic TX-32LX700 LCD HDTV (9,4)

Pioneer PDP-4280XA Plasma HDTV (9,4)