CookiesBest Reviewed op Kieskeurig maart 2008

27 april 2008 12:31 door Hans Wind

Best Reviewed op Kieskeurig maart 2008Op de website van Kieskeurig kunnen de eigenaren van een apparaat hun mening en beoordeling geven in de rubriek “reviews” die aan elk product in de database van Kieskeurig is gekoppeld.

Elke dag bezoeken ruim 150.000 consumenten de Kieskeurig website. Zij vergelijken hier producten, prijzen en winkels, laten hun ervaringen met producten achter en lezen de reviews van andere consumenten.

De beoordelingen die gegeven kan worden bestaat uit de onderdelen geluidskwaliteit, beeldkwaliteit, mogelijkheden, gebruiksgemak, vormgeving en degelijkheid.

De eigenaar van het apparaat kan aangeven hoe lang het betreffende product al in zijn of haar bezit is en vervolgens in een simpel rapportcijfer van 1 tot 10 de beoordelingen geven. Kieskeurig doet via een check van alle bijdragen haar best om de resultaten zo betrouwbaar mogelijk te houden en bijdragen worden dan ook alleen geplaatst nadat de redactie er een blik op heeft geworpen.

Dit keer staan we stil bij de Kieskeurig “best reviewed” producten in de maand maart 2008 voor zover ze gerelateerd zijn aan HD TV en audio. Hier volgt als het overzicht met tussen haakjes de totaalscore:

Sony HDR-SR5 camcorder (9,8)

Toshiba 32C3500P LCD HDTV (9,2)

Pioneer PDP-428XD Plasma TV (9,5)