CookiesBose opent Experience Center

4 oktober 2012 10:25 door Hans Wind

Bose opent Experience CenterBose heeft zijn eerste Experience Center in Nederland geopend. In winkelcentrum Stadshart te Amstelveen is het volledige aanbod van Bose-producten – van Home cinema tot Personal audio – te ervaren.

“Met de opening van het Experience Center willen we inspelen op de opkomende behoefte van de consument om de emotie van een merk te beleven. Hier kunnen we productpresentaties en -demonstraties geven, waarbij we optimaal gebruik maken van het ingebouwde theater, waar consumenten in alle rust Bose-producten kunnen ervaren,” zegt Wilbert Rothengatter, General Manager Bose Nederland.

Het nieuwe Bose Experience Center in Amstelveen vormt een aanvulling op het bestaande netwerk van geautoriseerde Bose-dealers in heel Nederland. Het Experience Center is volgens Rothengatter meer dan gewoon een winkel in een belangrijk winkelcentrum.

“Het Experience Center is gevestigd op een toplocatie, waar niet alleen lokaal winkelend publiek komt, maar publiek uit de wijde omgeving”, vertelt Wilbert Rothengatter. “De consument krijgt hier uitgebreid advies en productdemonstraties zodat ze direct of later een weloverwogen keuze kunnen maken om producten aan te schaffen. Op deze manier biedt dit Experience Center ook voordelen voor onze dealers.”

Het adres van het Bose Experience Center is: Stadshart Amstelveen, Binnenhof 30 -31, 1181 ZH Amstelveen.

Bron: Bose