CookiesBose Lifestyle 135 home entertainment systeem

26 september 2011 14:17 door Hans Wind

Bose Lifestyle 135 home entertainment systeemHet nieuwe Bose Lifestyle 135 home entertainment-systeem met 1 luidspreker kan uitstekend worden gecombineerd om het geluid van uw HD TV te verbeteren. Het Lifestyle 135 home entertainment-systeem heeft een elegante vormgeving en dankzij de Bose technologie profiteert u van bedieningsgemak voor al uw home cinema-bronnen.

Voeg uw 3D Blu-ray Disc-speler en andere hd-componenten toe aan het systeem met begeleide installatie en geniet dagelijks van toegankelijke bediening met schermmenu’s voor alle aangesloten bronnen.

De slanke luidspreker produceert zeer goed home cinema-geluid dat moeiteloos uw kamer vult. Dit geluid wordt verder verlevendigd door een draadloze Acoustimass-module met volle lage tonen. Een bedieningsconsole met AM/FM-tuner en dockstation voor uw iPod of iPhone maakt dit home entertainment-systeem nog breder inzetbaar.

Lifestyle 135 achterkantHet Lifestyle 135 home entertainment-systeem is uitgerust met zogenaamde TrueSpace-technologie en geavanceerde PhaseGuide-technologie waarmee geluid geproduceerd wordt dat veel verder reikt dan de fysieke omvang van de luidspreker. U hoort links, rechts en in het midden akoestische nuance die allemaal afkomstig zijn uit één zichtbare luidspreker die het ontwerp van uw hdtv aanvult.

De compacte Acoustimass-module produceert opvallende basweergave en kan eenvoudig uit het zicht worden geplaatst. De lage tonen en de effecten voegen realisme toe aan alles waarnaar u kijkt en geven uw favoriete muziek meer diepte. En dankzij de draadloze technologie loopt er geen luidsprekerkabel van de luidsprekerarray naar de module.

Eenvoudige installatie en gebruik

Het Unify intelligente integratiesysteem begeleidt u stap voor stap bij de installatie van het systeem. Wanneer u componenten aansluit op de bedieningsconsole, geeft het systeem de beste aansluitingen aan via berichten op het scherm. Het bevestigt zelfs dat de aansluiting correct is.

Elk apparaat wordt vervolgens automatisch toegevoegd aan het bronnenmenu dat wordt weergegeven op uw televisiescherm. U hoeft niet langer tussen video-ingangen te schakelen om de juiste bron te vinden. Als u een Blu-ray-speler toevoegt, wordt deze in het menu op het scherm weergegeven als ‘Blu-ray’. Hierdoor is het voor iedereen eenvoudig en intuïtief om het Unify-systeem te gebruiken.

De Unify-technologie vereenvoudigt ook het programmeren van de Bose-afstandsbediening, waarmee u uw Lifestyle 135-systeem en vrijwel alle aangesloten componenten bedient. Tijdens de installatie raadpleegt het Unify-systeem een interne database om elke aangesloten component te identificeren, waarna het systeem automatisch de Bose-afstandsbediening programmeert voor de bediening van de betreffende component. Daarnaast kunt u systeeminformatie, waaronder de status van de iPod en de FM/AM-tuner, weergeven op het lcd-scherm van de Bose-afstandsbediening.

Bose Lifestyle 135 levert geluid op maat

Elke kamer is uniek. De afmetingen, vorm en inrichting hebben allemaal invloed op het geluid dat u hoort. Het ADAPTiQ systeem analyseert de ruimte en past het geluid van het Lifestyle-systeem aan voor consistente, hoogwaardige prestaties.

En dankzij de ingebouwde Bose link-technologie kunt u het geluid ook in een andere ruimte afspelen. Voeg compatibele Bose-producten toe en speel het geluid van het home cinema-systeem in wel 14 extra ruimtes af, zelfs buitenshuis.

Het systeem heeft onder andere 3 HDMI ingangen en 1 HDMI uitgang voor aansluiting op de HDTV.

Afmetingen en gewicht

• Luidsprekerarray: 12,4 cm (h) x 93,5 cm (b) x 6,1 cm (d) / 3,5 kg
• Draadloze Acoustimass-module: 28,2 cm (h) x 19,3 cm (b) x 37,3 cm (d) / 6,3 kg
• Bedieningsconsole: 7,62 cm (h) x 42,16 cm (b) x 23,62 cm (d) / 3,4 kg
• Dockstation voor iPod: 1,7 cm (h) x 8,1 cm (b) x 7,3 cm (d) / 0,2 kg

Bose Lifestyle 135 prijs en beschikbaarheid

De adviesprijs van het Bose Lifestyle 135 home entertainment systeem is 2.699 Euro en het systeem is vanaf nu leverbaar.

Bron: Bose

 
Bose Lifestyle 135 prijs vergelijking