CookiesBose Solo 15 TV sound system en Cinemate 15 speaker system

19 september 2014 11:11 door Hans Wind

Bose Solo 15 TV sound systemHet Bose Solo 15 TV sound system en het Bose CineMate 15 home cinema speaker system produceren beter en krachtiger geluid voor alles waar u op de hd tv naar kijkt: van series tot muziek, films, sport en videogames.

Het CineMate 15 home cinema system is volgens Bose het eenvoudigste home-cinema systeem in haar assortiment. Het systeem combineert een compacte soundbar met een Acoustimass-module. Het Bose Solo 15 system is de beste luidspreker die de fabrikant in het assortiment heeft. Het CineMate 15 system en het Bose Solo 15 systeem maken gebruik van de door Bose ontwikkelde TrueSpace-technologie voor kamerbreed geluid. Beide systemen produceren nuances die je meestal ontgaan via tv-luidsprekers.

Bose Solo 15 TV sound system

Het Bose Solo 15 system past onder de meeste televisies met een schermgrootte tot 50 inch (127 cm). Het systeem is 62,8 cm breed, 35,6 cm diep en 7,6 cm hoog. Door de vijf drivers met zeer goede middenkanaalprestaties zijn dialogen beter verstaanbaar. Digitale signaalverwerking zorgt ervoor dat het geluid op elk luisterniveau wordt geoptimaliseerd. Er is slechts één aansluiting nodig tussen de luidspreker en de tv. Net als bij het CineMate 15 system is er een regelknop in het systeem verwerkt en wordt er een universele afstandsbediening bij geleverd waarmee je het systeem en alle aangesloten apparaten bedient.

Bose CineMate 15 home cinema speaker system

Bose CineMate 15 home cinema speaker system

De Bose CineMate 15-soundbar is 30,5 cm breed, 7 cm diep en 8,5 cm hoog en is bijna onopvallend voor de televisie te plaatsen. Je sluit het systeem met slechts één kabel aan op de hd tv. De soundbar beschikt over vier door Bose ontwikkelde drivers in een nieuwe configuratie, weggewerkt achter een metalen grill. De Acoustimass-module beschikt over een regelknop waarmee het basniveau naar wens kan worden aangepast. Samen leveren de componenten volgens de fabrikant volwaardige audioprestaties. Je bedient het systeem met een nieuwe, universele afstandsbediening die ook geschikt is voor de bediening van andere veelgebruikte apparaten.

Prijs en beschikbaarheid

Het CineMate 15 system en het Bose Solo 15 system zijn vanaf 15 september 2014 verkrijgbaar voor respectievelijk 649 euro en 449 euro. Alle kabels die nodig zijn voor standaardinstallatie worden meegeleverd.

Bron: Bose