CookiesBose Solo TV sound system

2 september 2012 08:38 door Hans Wind

Bose Solo TV sound systemHet Bose Solo TV sound system is een geluidssysteem dat bestaat uit één onopvallende luidspreker die speciaal is ontworpen om onder de meeste hd tv’s te passen. Met het Bose Solo kan het geluid van de platte TV, dat doorgaans slecht tot matig is, duidelijk verbeterd worden en op die manier klinkt een dagelijkse portie nieuws, film, comedy of drama dan ook een stuk beter.

Dankzij de speciaal door Bose ontwikkelde digitale signaalverwerking en Array-luidsprekertechnologie vult het Bose Solo system de ruimte met een helder en evenwichtig geluid, zelfs al bij een laag volume.

“De beeldkwaliteit van tv-schermen is de laatste jaren sterk verbeterd, maar de geluidskwaliteit laat vaak nog te wensen over”, zegt Doug Lankford, directeur Home Theatre Product Marketing bij Bose. “Het Bose Solo TV sound system is ontwikkeld voor mensen die graag tv kijken met goed geluid, maar thuis niet per se een home cinema-systeem willen.”
Het Bose Solo TV sound system is slechts 7,1 cm hoog, 52,6 cm breed en ongeveer 30,5 cm diep. Het systeem is volgens de fabrikant compatibel met elk type tv-toestel en is eenvoudig te installeren en te bedienen. Om het systeem met je televisie te verbinden, is slechts één kabel en één stopcontact nodig. Verder komt er geen extra (rand)apparatuur aan te pas. Een afstandsbediening wordt meegeleverd, maar het systeem werkt ook goed met de meeste universele afstandsbedieningen.

Het Bose Solo TV sound system beschikt over de volgende ingangen:
• Optische audio-ingang (digitaal)
• Coax-ingang (digitaal)
• R-L audio-ingang (analoog)

Bose Solo TV sound system prijs en beschikbaarheid

Het Bose Solo TV sound system is vanaf medio september 2012 te koop voor een verkoopprijs van 399,95 euro. Voor het systeem geldt een beperkte garantieperiode van 2 jaar.

Bron: Bose