CookiesBose SoundLink Mini Bluetooth luidspreker

5 juni 2013 10:24 door Hans Wind

Bose SoundLink Mini Bluetooth luidsprekerDe Bose SoundLink Mini speaker is de nieuwe draagbare Bluetooth-luidspreker van Bose.

De SoundLink Mini speaker maakt draadloos verbinding met een smartphone of tablet en past in een handpalm. Met 680 gram weegt de SoundLink Mini speaker niet meer dan de gemiddelde tablet. Met afmetingen van 5cm x 18cm x 5.8cm is de speaker 30 procent van de grootte en 50 procent van het gewicht van de oorspronkelijke SoundLink Mobile speaker. De aluminium behuizing is bestand tegen krassen en vingerafdrukken en is sterk en duurzaam.

De SoundLink Mini speaker is voorzien van een aantal nieuwe technologische ontwikkelingen: twee nieuwe passieve radiatoren voorzien van gepatenteerd surround dat lage noten kan produceren. Deze worden gedreven door op maat ontworpen Bose-sensoren. Voor het eerst bewegen de sensoren tweemaal de hoeveelheid lucht als transducers van hetzelfde formaat. Ook leveren ze heldere midden- en hoge frequenties en voor optimale geluidskwaliteit is Bose digitale signaalverwerking geïntegreerd.

Bose SoundLink MiniDe SoundLink Mini speaker maakt gebruik van Bluetooth A2DP en een krachtige antenne voor een betrouwbare draadloze verbinding. Verbinding maken en muziek afspelen met mobiele apparaten gaat gemakkelijk via het bedieningspaneel. De zes meest recent verbonden Bluetooth-apparaten worden in het geheugen opgeslagen, waardoor gebruikers niet opnieuw verbinding hoeven te maken.

De SoundLink Mini speaker wordt geleverd met een oplaadstation en een oplaadbare lithium-ion batterij die maximaal zeven uur meegaat. De covers zijn verkrijgbaar in oranje, groen en blauw. Ook is er een bijbehorende reistas verkrijgbaar. De SoundLink Mini Bluetooth speaker behoort tot de Bose Bluetooth speaker-productlijn.

Bose SoundLink Mini prijs en beschikbaarheid

De Bose SoundLink Mini Bluetooth speaker heeft een consumentenadviesprijs van €199,95. De covers en de reistas voor de SoundLink Mini speaker zijn verkrijgbaar voor €24,95 en €44,95. De SoundLink Mini speaker en toebehoren zijn vanaf vandaag te reserveren en vanaf 11 juli 2013 verkrijgbaar.

Voor een actuele prijsvergelijking kunt u een kijkje nemen bij Kieskeurig

Bron: Bose