CookiesBravaHDTV tot 1 juli gratis voor Ziggo abonnees

30 januari 2008 09:28 door Hans Wind

BravaHDTV tot 1 juli gratis voor Ziggo abonneesOp 29 januari heeft BravaHDTV een overeenkomst gesloten met de kabelaanbieders @Home, Casema en Multikabel (Ziggo) voor de distributie van BravaHDTV via hun kabelnetten.

Tot 1 juli a.s. kunnen alle abonnees van @Home, Casema en Multikabel met een HDTV-ontvanger gratis kennismaken met BravaHDTV, dus ook zonder een abonnement op het HDTV-pakket.

Casema en Multikabel geven BravaHDTV door vanaf 29 januari, @Home vanaf 31 januari. Het kanaalnummer (tot 1 juli 2008) is 13. Op de websites van de drie kabelbedrijven is meer informatie te vinden over de tijdelijke gratis doorgifte van BravaHDTV: www.home.nl, www.casema.nl en www.multikabel.nl.

BravaHDTV is in juli 2007 gestart met proefuitzendingen via het kabelnet van CAIW in onder meer de regio Den Haag en wordt sinds 15 november doorgegeven door het Belgische INDI. Inmiddels worden ook serieuze onderhandelingen gevoerd over doorgifte in Ierland, Polen en Zwitserland. Verder zal BravaHDTV omstreeks april 2008 in een groot deel van Europa te ontvangen zijn via de satelliet bij CanalDigitaal.

De proefuitzendingen van BravaHDTV bij kabelexploitant CAIW in Naaldwijk zijn te ontvangen in de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld) en Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn).

Bron: BravaHDTV