CookiesCaiway breidt HDTV aanbod uit met Sundance Channel HD

25 september 2009 07:57 door Hans Wind

Caiway breidt HDTV aanbod uit met Sundance Channel HDPer 24 september is Caiway gestart met de doorgifte van twee nieuwe digitale televisiezenders en wel Sundance Channel HD en FOXlife. Caiway is zelfs de eerste in Nederland die het programma Sundance Channel HD opneemt in haar HDTV aanbod.

Caiway biedt als eerste op de Nederlandse kabel de High Definition zender Sundance Channel HD aan. Sundance Channel HD brengt vooral wereldfilms, documentaires en korte films met daarbij ook aandacht voor de filmwereld zelf. Deze zender is een initiatief van Robert Redford, en ligt in het verlengde van het beroemde Sundance Film Festival. De zender is opgenomen in het HD pakket van Caiway op voorkeuze 420.

De televisiezender FOXlife biedt een combinatie van lifestyle en entertainment met bekroonde internationale tv- en realityseries die nog niet eerder in Nederland te zien waren, zoals Crash, Nurse Jackie en True Blood. De televisiezender is opgenomen in het Delight pakket, op voorkeuze 105.

Aart Verbree, algemeen directeur van CAIW: “Met de televisiezenders Sundance Channel HD en FOXlife is ons digitale aanbod weer stevig versterkt. Sundance Channel HD heeft er tevens voor gezorgd dat wij onze HD kijkers een nog gevarieerder aanbod HD zenders kunnen bieden. Van fashion, muziek, cultuur, wetenschap, maar nu ook films.”

Bron: Caiway