CookiesCanalDigitaal komt met recreatie pakket

14 maart 2008 08:49 door Hans Wind

CanalDigitaal komt met recreatie pakketOp 21 maart 2008 lanceert CanalDigitaal het zogenaamde Recreatie-pakket. Dat is een abonnement waarbij u als recreant alleen betaalt tijdens het recreatieseizoen.

Een dergelijk abonnement kan handig zijn voor consumenten die in de zomermaanden op de camping of in hun vakantiehuis willen kijken naar digitale televisie via CanalDigitaal.

Het abonnement is gebaseerd op een jaarabonnement, u betaalt echter alleen in de periode van 21 maart t/m 21 september het speciale tarief van € 9,99 per maand. De rest van het jaar betaalt u als recreant niets.

Het Recreatie-pakket biedt naast de diverse Nederlandse (commerciéle) zenders ook vele extra zenders die ouders en kinderen niet willen missen, zoals Comedy Central, Discovery Channel, TMF en Nickelodeon.

Met de aanvulling van het Recreatie-pakket heeft u ook tijdens de vakantie een ruim zenderaanbod. Een mooie manier om overal ontspannen tv te kijken en niets te missen van de diverse grote sportevenementen tijdens de vakantie!

CanalDigitaal heeft een paar veelgestelde vragen over het Recreatie-pakket voor u op een rijtje gezet:

V – Vervangt het Recreatie-pakket het Set Top Box-pakket?
A – Nee. Het Set Top Box-pakket blijft bestaan naast het Recreatie-pakket. Het Recreatie-pakket is een toevoeging op de huidige zenderpakketten van CanalDigitaal.
Met het Recreatie-pakket heeft u echter een uitgebreider zenderaanbod tijdens de zomermaanden en bespaart u op uw abonnementskosten in de wintermaanden.
Als u op dit moment een Set Top Box-pakket heeft en dit eigenlijk alleen gebruikt tijdens de zomermaanden, is het aan te raden om over te stappen op het Recreatie-pakket.
Dan heeft u in de zomer een veel uitgebreider zenderaanbod.

V ”“ Voor wie is het Recreatie-pakket geschikt?
A ”“ Iedereen die in de zomermaanden recreatief gebruik maakt van hun schotelset.
Bijvoorbeeld als u alleen in de zomermaanden televisie kijkt via de schotel op de camping, in uw vakantiehuis of op de boot.

Bron: CanalDigitaal