CookiesCanalDigitaal brengt songfestival in HDTV kwaliteit

7 mei 2009 11:31 door Hans Wind

CanalDigitaal brengt songfestival in HDTV kwaliteitHet Eurovisiesongfestival kan dit jaar exclusief via CanalDigitaal in HDTV kwaliteit worden bekeken op de Vlaamse zender Eén HD. Zowel de halve finale op 12 mei, als de halve finale op 14 mei, waarin de Toppers aantreden, alsook de grote finale op 16 mei worden in HD uitgezonden. De zender Eén HD is in Nederland alleen te ontvangen via CanalDigitaal.

Al in bijna 70% van de Nederlandse huishoudens is het voor HD TV ontvangst benodigde HD(-ready) scherm aanwezig, getuige recent onderzoek van INTOMART GfK. In combinatie met een abonnement op digitale TV met HD-ontvanger is de ontvangst eenvoudig te regelen.

De ontvangst van HD is binnen ieders handbereik gekomen, met de nieuwe digitale TV abonnementen die CanalDigitaal in april in heel Nederland introduceerde. CanalDigitaal maakt de overstap naar digitaal TV kijken in HD-kwaliteit met een gratis installatieservice.

Behalve Eén HD biedt CanalDigitaal toegang tot een groeiend aantal HD zenders, waaronder Discovery HD, Nat Geo HD, BBC HD, Arte HD, Brava HDTV en MTV HD.

Meer informatie over HDTV aansluitingen van CanalDigitaal, de bijbehorende abonnementen en het HD zenderaanbod is te vinden op www.canaldigitaal.nl/smartpack

Bron: CanalDigitaal