CookiesCanalDigitaal Triple LNB ontvangstkop

14 februari 2013 13:52 door Hans Wind

CanalDigitaal Triple LNB ontvangstkopVanaf 14 februari 2013 introduceert M7 Group S.A. de Triple LNB ontvangstkop als aanvulling van het hardware-assortiment voor haar Nederlandse merk CanalDigitaal. In combinatie met een moderne 64 cm schotel kan men met dit nieuw type ontvangstkop het signaal van 3 satellieten binnenhalen. Naast de ASTRA 19.2 en ASTRA 23.5 ontvangt men ook het interessante radio- en televisiesignaal van de ASTRA 28.2 satelliet. Hiermee krijgt men toegang tot alle vrij te ontvangen zenders, waaronder de BBC-zenders, Channel 4, CBS Action, CBS Drama en ITV HD.

De losse Triple LNB ontvangstkop geeft in combinatie met een 64 cm schotel een goed signaal. Beschikt over 4 kabeluitgangen, waarmee dit model uitermate geschikt is voor het aansluiten van meerdere satellietontvangers. En biedt toegang tot de ASTRA 28.2 satelliet, met een extra groot aanbod aan kwaliteitszenders.

CanalDigitaal Triple LNB ontvangstkop prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Triple LNB kost i.c.m. een Smartpack € 49,-. Vanaf eind februari is de Triple LNB ook los beschikbaar in de detailhandel en de CanalDigitaal webshop voor € 99,-.

Bron: CanalDigitaal