CookiesCanon Freecording groep op Flickr nu ook voor film

2 november 2008 09:05 door Hans Wind

Canon Freecording groep op Flickr nu ook voor filmCanon kondigt een nieuw initiatief aan dat voortbouwt op de in de zomer van 2008 geïntroduceerde ‘Freecording’ campagne. Een Canon Freecording groep op Flickr, een van ’s wereld grootste communities voor het delen van foto’s, waar je nu dus ook voor videobeelden terecht kan. Deze uitbreiding biedt alle Freecorders een kwaliteitsplatform voor het uploaden en delen van hun video’s.

Canons Freecording campagne is erop gericht het creatief filmen te stimuleren, zoals het moment of de plek waarvan gefilmd wordt en om actie en avontuur te zien in het alledaagse.

De groep op Flickr vormt een volgende stap in de ontwikkeling van het Freecording platform door de campagne open te stellen voor clips waarmee consumenten kunnen laten zien wat ‘Freecording’ voor hen betekent.

Greg Kukolj, Marketing and Communications Director, Canon Europe zegt: “Canon koos voor Flickr vanwege de sterke band met kwaliteit en creativiteit. Dit betekent een belangrijke volgende stap voor Canon en de Freecording campagne omdat het consumenten een bekend en kwalitatief platform biedt om eigen Freecording clips gemakkelijk te uploaden en te delen met iedereen. De Canon Freecording groep op Flickr kan worden gebruikt voor eigen inspiratie, maar uiteraard ook om anderen te inspireren ”“ wat belangrijk is om creatief te blijven.’

De Canon Freecording groep op Flickr is nu de belangrijkste bestemming voor Freecorders om de eigen gemaakte en nog te maken video’s (van max 90 sec) te uploaden.

U kunt de site en de geplaatste clips bekijken op de Freecording website

Bron: Canon