CookiesCanon IXUS 110 IS met breedbeeld en HD video

18 februari 2009 15:24 door Hans Wind

Canon IXUS 110IS met breedbeeld en HD videoCanons nieuwe Digital IXUS 110 IS biedt liefhebbers van gadgets het summum van groothoekfunctionaliteit: een groothoekobjectief met zoom, een breedbeeld-LCD en functies voor het opnemen van HD-breedbeeld video in een resolutie van 720p.

Met zijn spraakmakende IXUS design in de kleur goud, zilver, roze of blauw biedt de 12,1 MP Digital IXUS 110 IS een groothoekobjectief (28-122 mm) met 4x optische zoom ”“ voor fascinerende foto’s variérend van grote groepen tot aan landschappen.

U kunt naar keuze ook de video mode inschakelen en breedbeeld movies in HDTV kwaliteit maken. Vervolgens kunt u deze movies via de HDMI-aansluiting op uw HDTV afspelen ”“ of op het breedbeeld 2,8 inch PureColor LCD II van de camera.

Voor die momenten waarop u de vrijheid wilt hebben om gewoon te ‘mikken en te klikken’, biedt de Digital IXUS 110 IS een nieuwe Smart Auto mode. Deze mode maakt gebruik van Scènedetectietechnologie die de scène tot in detail analyseert. De camera kiest vervolgens het perfecte programma uit één van de in totaal 18 beschikbare programma’s. Een nieuw Active Display biedt de mogelijkheid om beelden bewegingsgestuurd te bekijken. Een snelle beweging van de pols is voldoende om naar het volgende beeld te bladeren ”“ een verslavende, nieuwe manier om uw beelden te bekijken.

IXUS 110 IS kenmerken
• 12,1 MP camera met kenmerkende IXUS-stijl, in goud, zilver, roze of blauw
• Groothoekobjectief (28 mm) met 4,0x optische zoom, met optische Image Stabilizer, breedbeeld 2,8″ PureColor LCD II, HD-breedbeeldmovies (720p)
• Smart Auto mode met Scènedetectietechnologie
HDMI-aansluitingvoor koppeling aan HDTV

Canon IXUS 110 IS prijs en beschikbaarheid
De IXUS 110 is beschikbaar vanaf maart 2009 voor een adviesprijs van 349 Euro.

Bron: Canon


Canon IXUS 110 prijs vergelijking