CookiesCanon Legria HF R68, HF R66 en HF R606 camcorders

7 januari 2015 09:28 door Hans Wind

Canon Legria HF-R606De Canon Legria HF R68, Legria HF R66 en Legria HF R606 zijn de drie nieuwe Full HD camcorders van deze fabrikant.

Door Canon’s Full HD-videosysteem te combineren met een Digic DV4-processor wordt video scherp en vol details vastgelegd. Dankzij een lens met 32x optische zoom en 57x Advanced zoom, bieden de nieuwe modellen je de mogelijkheid om uiteenlopende scènes en onderwerpen vast te leggen – zowel dichtbij als van veraf.

Met de krachtige zoom en Zoom Framing Assist blijft je hele gezin in beeld. Houd de speciale zoekknop ingedrukt en de camcorder zal automatisch uitzoomen om je te helpen je onderwerpen te vinden voordat opnieuw wordt ingezoomd.

Canon Legria HF-R66Intelligent IS vermindert automatisch de invloed van cameratrillingen, zodat je snel kunt inzoomen zonder bewegingsonscherpte.

Om te helpen nog meer in beeld te krijgen – zoals grote groepen mensen op familiefeesten of uitgestrekte landschappen tijdens vakanties – heeft de Legria HF R68 een nieuwe Wide Attachment lens die snel op de camcorder kan worden geplaatst om de brandpuntsafstand terug te brengen tot 26,9mm en zo het beeldveld te vergroten.

Met een reeks nieuwe opnameprogramma’s zijn video’s snel en eenvoudig te voorzien van een creatief accent. Met slow motion kun je de weergavesnelheid halveren. Je kunt de snelheid ook verhogen tot 1200x om bijvoorbeeld de zonsondergang versneld weer te geven.

Video’s in de Baby-modus worden automatisch opgeslagen in een speciaal album, zodat je beeldmateriaal eenvoudig te delen is. Om te zorgen dat je herinneringen niet per ongeluk worden gewist, kan de vergrendelfunctie het wissen of bewerken van bestanden uitschakelen.

Zodra je de gebeurtenissen van de dag hebt vastgelegd, kun je deze gemakkelijk delen met andere apparaten die NFC-compatibel zijn, zoals smartphones, tablets en Canon’s nieuwe Connect Station CS100. Ook het uploaden naar social media sites en cloud services gaat eenvoudig – video’s zijn direct te delen met mensen over de hele wereld. De Legria HF R606 is bovendien compatibel met FlashAir2 SD-kaarten, zodat je je beeldmateriaal kunt delen, opslaan en weergeven op je smartphone of tablet zonder dat een internetverbinding nodig is.

Canon Legria HF R68, HF R66 en HF R606 prijs en beschikbaarheid

• Canon Legria HF R68 – beschikbaar vanaf februari met een verkoopadviesprijs 369 euro

• Canon Legria HF R66 – beschikbaar vanaf februari met een verkoopadviesprijs 349 euro

• Canon Legria HF R606 – beschikbaar vanaf februari met een verkoopadviesprijs 299 euro

Bron: Canon