CookiesCanon LEGRIA workshop wordt verlengd

2 november 2009 12:56 door Hans Wind

Canon LEGRIA workshop wordt verlengdMeer dan 17.000 consumenten hebben reeds een EOS Workshop of een workshop ‘Filmen in de praktijk’ gevolgd. Deze gebruikers leerden niet alleen hoe de camera optimaal gebruikt wordt, maar ook hoe dierbare momenten van het leven zo goed mogelijk vastgelegd kunnen worden.

Voor de kopers van een Canon Legria HD camcorder is er nu goed nieuws, de succesvolle workshopactie ‘Filmen in de praktijk’ is niet alleen verlengd, maar ook verbeterd.

Niet alleen het beheersen van de opnametechniek is van belang maar ook de montage, het zogenaamde ‘editen’.In samenwerking met Apple en Adobe is het workshopprogramma uitgebreid met het onderdeel editing. Twee professionele trainers zullen in het middagprogramma een complete video workflow van opname tot complete film behandelen. Hierbij zullen twee van de meest populaire editing programma’s centraal staan, één op het PC platform en één op het Apple platform.

Op deze wijze krijgt de deelnemer niet alleen inzicht in de workflow, maar ook in de mogelijkheden van de verschillende platforms en programma’s.

Deze 1-daagse Canon LEGRIA workshop ‘Filmen in de praktijk’ is nu te volgen voor slechts € 25,- voor iedereen die tussen 1 november 2009 en 31 januari 2010 een LEGRIA HD Camcorder aanschaft. De workshop bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en heeft een waarde van € 150,-.

Meer informatie en actievoorwaarden zijn te vinden op www.canon.nl/legriaworkshop

Bron: Canon