CookiesCanon promiment aanwezig op ISE 2008

29 januari 2008 13:34 door Hans Wind

Canon promiment aanwezig op ISE 2008Canon investeert opnieuw in de Europese audiovisuele projectorbranche door groter dan ooit aanwezig te zijn op de Integrated Systems Europe (ISE) ”“ de belangrijkste show voor AV-professionals en Electronic Systems Integrators die momenteel gehouden wordt in de RAI Amsterdam.

De extra grote en sterke aanwezigheid verschaft mogelijke zakelijke partners, distributeurs en AV-specialisten een belangrijke mogelijkheid om kennis te maken met projectoren van Canon en mogelijke toepassingen en zakelijke voorstellen te bespreken.

Ook Larivière, dé specialisten op het gebied van medical imaging, waarvan het AcuScreen PRO 2.0 systeem ”“ gebaseerd op Canons XEED-projectoren en ontwikkeld in samenwerking met Canon ”“ na een succesvolle pilot in Duitsland zojuist in heel Europa is geïntroduceerd, zal op de stand van Canon aanwezig zijn.

“Een van onze belangrijkste doelstellingen voor 2008 is om samen met onze partners in het AV-kanaal eindgebruikers de kwaliteitsvoordelen van de XEED-range en LCOS-technologie te laten zien,” aldus Julian Rutland, European Business Development Manager, Canon Europe. “Met deze benadering zijn wij ervan overtuigd dat wij onze positie in het SXGA+ segment kunnen versterken en tegelijkertijd goede margemogelijkheden bieden. Onze versterkte aanwezigheid op de ISE vormt een essentieel onderdeel van deze strategie.”

Canons ISE 2008 stand ”“ met een vloeroppervlak dat meer dan drie keer zo groot is als vorig jaar ”“ biedt onder andere:

• Een kans om de superieure kwaliteit van LCOS-technologie in de XEED-range te ervaren.
• Meerdere schermen waarop drie XEED SX-7-projectoren bekroonde HD-beelden projecteren.
• Het volledige assortiment Canon XEED-projectoren waarmee aanwezigen eigen beelden kunnen projecteren.
• De nieuwe LV-7585 LCD-projector met 6500 lumen voor grote ruimten.
• Larivières AcuScreen PRO 2.0 systeem voor medical imaging, op basis van Canon SXGA+ XEED-projectoren die volgens de DICOM 14-standaard zijn gekalibreerd.

Bron: Canon