CookiesCasio XJ-H1700 en XJ-H1750 projector

7 november 2011 14:31 door Hans Wind

Casio XJ-H1700 en XJ-H1750 projectorCasio breidt zijn Pro Series-projectorlijn uit met twee nieuwe modellen: de XJ-H1700 en de XJ-H1750. Deze projectoren bieden een helderheid van 4.000 ANSI-lumen met de door Casio ontwikkelde, kwikvrije hybride laser- en led-lichtbron. De krachtige lichtbron maakt deze projectoren volgens de fabrikant geschikt voor gebruik in grote conferentiezalen, zowel in kantoren als op onderwijsinstellingen. Dankzij de hybride laser- en led-lichtbron is dit mogelijk zonder gebruik van schadelijke kwiklampen.

De Casio-lichtbron heeft een lange levensduur en gaat tot twintigduizend uren mee, wat voldoende is voor het weergeven van zo’n tienduizend presentaties van twee uur elk. Groot voordeel voor zakelijke gebruikers is, dat zij de kosten van maximaal negen kwiklampen geheel voorkomen. Daardoor hoeven ze gebruikte lampen niet meer weg te gooien of complexe onderhoudswerkzaamheden uit te voeren om lampen te vervangen aan bijvoorbeeld plafondinstallaties. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar bespaart ook aanzienlijk op kosten en tijd.

Casio XJ-H1750 achterkantDe Casio Pro Series-projectoren zijn voorzien van diverse nieuwe functies, zoals de softwareapplicatie Presentation Draw, die bewegingen van de ‘Interactive Pointer’[1] registreert en realtime doorstuurt naar het projectieoppervlak. Dit stelt de gebruiker in staat om rechtstreeks op de projectieweergave te schrijven, te scrollen en te tekenen. Met de ‘Mobi Show App’[2], [3] zijn presentaties op mobiele telefoons of tablet-pc’s direct via WLAN te versturen naar de projector. Daarnaast zijn alle modellen in staat om 3D-beelden[4] te projecteren en beschikken ze over diverse verbindingsmogelijkheden, zoals een HDMI-poort. Beide nieuwe projectoren hebben XGA resolutie (1024 x 768 pixels) en de XJ-H1750 heeft een USB en draadloze LAN (802.11b/g) aansluiting.

Casio XJ-H1700 en XJ-H1750 prijs en beschikbaarheid

De Casio XJ-H1700 heeft een prijs van 1.899 Euro en voor de XJ-H1750 projector is dat 2.099 Euro

[1] Presentation Draw en de Interactive Pointer zijn als optie verkrijgbaar.
[2] Functie beschikbaar op geselecteerde modellen. Meer informatie is te vinden in de gedetailleerde productomschrijving.
[3] Mobi Show is een geregistreerd merk van AWIND, Inc. in Taiwan en/of andere landen. [
[4] 3D-projecties kunnen niet via HDMI-input weergegeven worden. Optionele ‘active-shutter’-bril noodzakelijk.

Bron: Casio

 
Casio XJ-H1700 prijs vergelijking
 
 
 
Casio XJ-H1750 prijs vergelijking