CookiesDe HDTV als open haard of aquaruim

11 april 2007 18:25 door Hans Wind

De HDTV als open haard of aquaruimStrengholt Multimedia lanceert het nieuwe DVD label Visual Moods. Visual Moods haakt in op de toenemende populariteit van de HDTV en het gebruik van Surround geluid. Onder het label Visual Moods brengt Strengholt Multimedia de volgende DVDs uit:

LCD/Plasma Moods
De TV wordt een bewegend kunstwerk dat sfeer brengt in de huiskamer. De DVD LCD Plasma Moods bevat maar liefst negen oneindige filmpjes op één DVD. Een betoverende waterval, kolkend water, vallende bladeren of een schitterend strand in uw eigen huiskamer? Met de DVD LCD Plasma Moods haalt u dit allemaal in huis. Geniet o.a. van het knisperende haardvuur of het gezellige aquarium tijdens het lezen van een goed boek of beleef romantische momenten op de bank met een prachtige zonsondergang.

Nature & Music Ireland
Ontdek de adembenemende schoonheid van Ierland. Beleef de schilderachtige ruïnes, de immens hoge kliffen, de uitgestrekte groene velden en de mistige eilanden in de woeste zeeén vanuit uw luie stoel. Geniet van Ierland met haar heldere meren en rivieren, de uitgestrekte grottenstelsels en kristalheldere waterwegen. Ga mee op deze sfeervolle rondreis door Ierland, ondersteund door de typische en wereldberoemde Keltische klanken in 5.1 surround geluid.


Nature & Music Africa
Ontdek de natuur en muziek van het betoverende Afrika. Sta oog in oog met de beroemde Big Five. Kom heel dichtbij de leeuwen en zie hoe de olifanten hun jongen beschermen. Volg de giraffes, de antilopen en de zebras. Maak een schitterende safari vanuit uw eigen huiskamer en geniet van de oeroude ritmes van de Afrikaanse stammen in 5.1 surround geluid. Ontdek hoe duizenden dieren leven op de kleurrijke eindeloze vlaktes van het schitterende Afrika.

City Lounge – New York
Bekijk New York, zoals u de stad kent of juist nog nooit heeft gezien! New York, één van de mooiste en meest levendige steden ter wereld, the city that never sleeps. The Big Apple wordt op deze DVD belicht van alle kanten. U ziet diverse stadsdelen voorbij komen met uiteraard ook de Brooklyn Bridge, Manhatten Broadway, Times Square en Central Park.

De DVD’s (beeld is dus DVD kwaliteit) zijn voorzien van 5.1 Surround Sound en hebben een adviesprijs van 7,95 euro