CookiesDenon DBP-2010 Blu-ray Disc speler introductie

15 september 2009 18:40 door Hans Wind

Denon DBP-2010 Blu-ray Disc speler introductieDe nieuwe Denon DBP-2010 Blu-ray Disc speler is volgens de fabrikant uitgerust voor gebruik in de meest geavanceerde home entertainment systemen. Het zeer stijve chassis en in het midden geplaatste mechanisme verzekert te allen tijde totale betrouwbaarheid en optimale prestaties.

De DBP-2010 voorzien van Anchor Bay Technologies VRS (Video Reference Series) processing voor de hoogste resolutie video die beschikbaar is via HDMI verbinding. Het biedt tevens zowel upconversie en i/p scaling naar 1080p/24 als 3D digitale ruisonderdrukking en multi-cadence i/p detectie.

Het audiogedeelte van de speler beschikt over 7.1ch analoge uitgangen met volledige decodering van Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio. Het ontwerp met onafhankelijke audioblokken reduceert interferentie voor een ongestoorde home cinema ervaring.

Voor die luisteraars die de DBP-2010 als een CD-speler willen gebruiken heeft de speler een extra analoge stereo uitgang, uitgerust met hoogwaardige Burr Brown D/A omzetters en superieure analoge componenten om het hoge niveau geluidskwaliteit te verzekeren waar DENON bekend om staat.

Onder de interactieve kenmerken van de DBP-2010 valt onder andere een ingebouwde BD Live en Bonus View functionaliteit. Voor eenvoudige connectiviteit heeft de nieuwkomer een Ethernet poort die Internet aansluiting voor BD Live en firmware updates mogelijk maakt. Om de videomogelijkheden te vergroten ondersteunt de speler DivX-HD en AVCHD weergave van verscheidene media gemaakt van HD camcorders.

Denon DBP-2010 specificaties
• Blu-ray Disc DVD/CD speler met HD Bitstream en 7.1 uitgang
• HDMI 1.3a met Deep Color en High Bit-Rate audio
• Component video, stereo audio en 7.1 multichannel en digitaal coax uitgangen
• High quality 10-bit i/p scaler
• SD-Card slot en Profile 2.0, BD-Live en Bonus View, ethernet 10/100 aansluiting
• Speelt ook DivX HD, AVCHD, MP3, WMA en JPEG
• Afmetingen: 435x106x309 mm(bxhxd)
• Gewicht: 4,9kg
• Leverbaar in de kleuren: Zwart en Premium Silver

DBP-2010 prijs en beschikbaarheid
De Denon DBP-2010 heeft een adviesprijs van 799 Euro en is nu verkrijgbaar.

Bron: LookenListen


DBP-2010 prijs vergelijking