CookiesDigitenne aanpassingen

6 april 2007 09:26 door Hans Wind

Digitenne aanpassingenTussen 10 april 2007 en 8 mei 2007 zal er nieuwe, verbeterde software beschikbaar komen voor alle Digitenne klanten met een Samsung Digitale Ontvanger.

Met deze nieuwe Samsung software zal bij het zenders zoeken altijd het sterkste signaal worden weergegeven. Daarnaast zal ook het televisiebeeld nog iets scherper worden.

Zodra de nieuwe software voor uw ontvanger beschikbaar is, zal deze automatisch herkend worden door de ontvanger. Volg daarna de instructies op uw televisie om de software te installeren. Daarbij is het van groot belang om uw digitale ontvanger niet uit te schakelen tijdens het downloaden en installeren van de software! Na maximaal 10 minuten krijgt u automatisch weer een normaal TV beeld.

Herindeling TV & Radio kanalen ”“ 8 mei 2007

In de nacht van maandag 7 mei 2007 op dinsdag 8 mei 2007 zullen een aantal TV en Radio kanalen opnieuw ingedeeld worden. Tevens worden BBC World en BBC Prime ook buiten de Randstad toegevoegd aan het zenderpakket.

Om deze kanalen goed te kunnen ontvangen dient u nog één keer uw digitale ontvanger opnieuw te installeren. Het opnieuw instellen van uw digitale ontvanger doet u door:
• De fabrieksinstellingen te herstellen
• Automatisch Zenders Zoeken. Let hierbij op dat u altijd uw antenne goed uitricht. Dit kan helpen de kwaliteit van uw ontvangst te verhogen.

Meer info over Digitenne zender wijzigingen kunt u lezen in ons eerder gepubliceerde artikel.