CookiesDisney Channel bij CanalDigitaal beschikbaar

16 augustus 2012 19:02 door Hans Wind

Disney Channel bij CanalDigitaal beschikbaarVanaf vandaag is de televisiezender Disney Channel ook via CanalDigitaal te ontvangen. Door deze uitbreiding is Disney Channel voor het eerst ook beschikbaar in huishoudens met een satellietschotel en ontvanger. Disney Channel verschijnt in het Familie-pakket van CanalDigitaal op kanaal 38 (standaard) en kanaal 66 (HD).

Uit recent onderzoek blijkt dat Disney Channel in de top drie staat van populaire kidszenders onder 6-14 jarigen*. Iedere vrijdag is er een speciaal blok Best Friends Friday (BFF) met de nieuwste afleveringen van populaire series als Shake it Up, Wizards of Waverly Place en Austin & Ally. Aansluitend is er iedere vrijdagavond een Must See Movie, zowel populaire Disney-klassiekers als de beste high school films komen iedere week voorbij.

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 169 landen en in 34 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films. Disney Channel is sinds oktober 2009 in Nederland te ontvangen.

Bron: CanalDigitaal