CookiesDixons heeft wereldprimeur met Casio Pro EX-F1

20 maart 2008 17:26 door Hans Wind

Dixons heeft wereldprimeur met Casio Pro EX-F1De snelste camera (60 beelden per seconde) op de markt is vanaf aanstaande zaterdag 22 maart exclusief verkrijgbaar in alle Dixons-filialen én haar website.

De nieuwe Casio EXILIM Pro EX-F1 is ondermeer uitgerust met ’s werelds snelste burst-shooting voor stilstaande beelden of high-speed filmopname.

Dixons probeert populaire vrijetijdselektronica bereikbaar te maken voor een breed publiek, zowel fysiek als online. Door als eerste deze nieuwe generatie in digitale fotografie aan te bieden maakt de retailer, die in de 170 Dixons-filialen jaarlijks bijna 30 miljoen bezoekers ontvangt, het assortiment nog actueler.

De Casio EX-F1 is een bijzonder interessante combinatie van een zeer snelle 6 Megapixel foto camera met een HD camcorder waarmee naast HDTV kwaliteit video ook fraaie slow motion beelden kunnen worden vastgelegd op de SD geheugenkaart.

Te snel voor het menselijk oog
De EXILIM Pro EX-F1 kan een high-speed filmopname maken van een beweging die te snel is voor het menselijk oog. En met behulp van de burst-modus voor stilstaande beelden kan elke beweging met 60 foto’s per seconde worden vastgelegd in gedetailleerde 6 megapixels opnamen. Filmen met de EX-F1 is mogelijk in Full HD (1080i) en een HDMI aansluiting zorgt voor de uitwisseling van ongecomprimeerde videosignalen en aansluiting op de HDTV.

Dixons multimediaketen
Dixons is de grootste multimediaketen van Nederland waar consumenten terecht kunnen voor het nieuwste op het gebied van vrijetijdselektronica. Het assortiment bestaat voornamelijk uit A-merken en wordt aangeboden in 170 filialen. Daarnaast kunnen klanten voor het assortiment ook op internet terecht bij Dixons.

Voor meer details en specificaties van deze nieuwe camera zie: Casio EXILIM Pro EX-F1


Casio EX-F1 prijs vergelijking