CookiesPackard Bell EasyNote SB87-P-022 met Blu-ray speler

19 mei 2008 10:57 door Hans Wind

Packard Bell EasyNote SB87-P-022 met Blu-ray spelerPackard Bell introduceert de EasyNote SB87-P-022, een veelzijdige 17-inch notebook met Blu-ray-speler voor het bekijken van films in HDTV kwaliteit.

De nieuwe notebook is uitgerust met een krachtige Intel Core 2 Duo T8300-processor. De twee harde schijven van 250 GB zijn goed voor uren muziek, film en duizenden foto’s of andere grote bestanden.

De Blu-ray-speler speelt Blu-ray-films af in high definition-kwaliteit. Ook is de notebook voorzien van een dvd-brander. De ingebouwde tv-tuner maakt het mogelijk digitale tv-uitzendingen te bekijken.

De notebook is via HDMI aan te sluiten op de televisie. De bijgeleverde afstandsbediening zorgt voor eenvoudige besturing van aangesloten apparatuur.

De nVidia GeForce Go 8600M GT-videokaart in combinatie met het ondersteunende geheugen van 512 MB maakt de notebook zeer geschikt voor gamers. Daarnaast zijn films door de krachtige videospecificaties haarscherp weer te geven.

De notebook wordt standaard geleverd met het besturingssysteem Microsoft Windows Vista, beveiligingssoftware van Norton, Windows Media Center, Skype, Roxio 9 en Google Suite.

Hans Schinkel, General Manager van Packard Bell Nederland: “Met deze high end notebook komen we tegemoet aan de wensen van veeleisende computergebruikers. De notebook is enerzijds uitermate geschikt voor alledaags gebruik, anderzijds worden filmliefhebbers en gamers op hun wenken bediend vanwege de Blu-ray-speler en de krachtige videokaart.”

Prijs en beschikbaarheid van de Packard Bell EasyNote SB87-P-022
De EasyNote SB87-P-022 is vanaf vandaag verkrijgbaar en kost 1399 euro. Voor een actuele prijsvergelijking kunt u een kijkje nemen bij Kieskeurig

Bron: Packard Bell