CookiesEK in HD op de Camping met CanalDigitaal

5 juni 2012 07:34 door Hans Wind

EK in HD op de Camping met CanalDigitaalCanalDigitaal en EK Campings.nl hebben samen de website campings.nl omgedoopt in EKCampings.nl. Consumenten die willen gaan kamperen tijdens het EK Voetbal kunnen via de website checken of de gekozen Camping EK-OKÉ is.

EK Campings heeft honderden campings onderworpen aan de EK-Camping Check. Uitgezocht is of het scherm groot genoeg is, het beeld van hoge kwaliteit zodat het ook in de zon goed te zien is, de geluidsinstallatie goed is en of men in de schaduw kan zitten. Als de betreffende camping aan deze criteria heeft voldaan, krijgt de camping het stempel EK-OKÉ.

CanalDigitaal Recreatieset

Is de gekozen camping niet EK-OKÉ dan kan de consument gebruik maken van de speciale CanalDigitaal recreatieset.
Met een schotel, HD-ontvanger en recreatieabonnement kan men de sportzomer in HD blijven volgen op vakantie. Zowel in Nederland als in de rest van West-Europa.

CanalDigitaal landelijke digitale tv-aanbieder

CanalDigitaal is afgelopen maand door de Consumentenbond als beste landelijke provider voor digitale televisie gekozen. In de categorieën “kwaliteit digitale tv”, “kwaliteit standaard beeld”, “kwaliteit HD-beeld” en “geluidskwaliteit” behaalde CanalDigitaal naar eigen zeggen de hoogste score. Voor de kwaliteit van het HD-beeld werd het rapportcijfer 8,5 gegeven.

Bron: CanalDigitaal